un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Discuția săptămânală cu Matilda – episodul 13 / despre hobby-uri, dezvoltare personală și tunsori masculine

17 Oct 2018  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Am vorbit despre dezvoltare personală, dar chiar cea personală, nu cea pentru carieră ascunsă sub numele de personală. Cred că periodic fiecare om ar trebui să se întrebe ce-a mai făcut pentru el, pentru a-și îmbunătăți viața, pentru a se bucura de mai multe experiențe și pentru a trăi mai bine. O soluție ar fi să mai faci din când în când câte un curs (de dans, de barista, de gătit, de schiat, de snorkeling, de mers cu bicicleta… whatever), să citești diverse cărți, să găsești un hobby. Cam despre asta am vorbit.

Apoi am trecut la tunsori masculine și de ce nu mă tund în vreo frizerie modernă și de ce Matilda ar vrea, totuși, să fac asta.

Subscribe: http://bit.ly/2RBcHBg

Puteți asculta doar sunetul prin Podbean, de unde puteți descărca și un fișier mp3.

Emisiunea este hostată și pe Anchor.fm

O găsiți și în Spotify, iTunes, Google Podcasts și alte servicii.

    5 comentarii

  1. Radu se tunde ca un barbat adevarat, nu ca un metrosexual.

      (Citează)

  2. Radu, femeile au întotdeauna dreptate. Chiar și acum.

      (Citează)

  3. Când o sa vb. și de bebei poate o sa fiu mai perspicac la discuțiile tale. E prea multa pisiceala de burlaci care nu știu ce e aia greul. Sper sa nu fie Matilda din Cel mai iubit dintre pământeni.

      (Citează)

    • Dar ce înseamnă pentru tine greul? Să ai copii și să-i crești, ca un martir, sau te referi la alt tip de dificultăți ale vieții?

        (Citează)

  4. … insiști ! .. măcar n-o mai trage si pe Matilda dupa tine ! :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus