un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 17 octombrie 2018

17 Oct 2018  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Un accident dubios:

“Turn your damn brights off”

    8 comentarii

  1. Nu mi se pare dubios accidentul. Ala a fost orbit si nu a mai vazut busteanul. Asta se intampla cand ai nocturna pusa pe masina.

      (Citează)

    • Pai si alalalt ? O trecut ca gasca prin apa pe langa bustean.

        (Citează)

    • Sincer nu vad nicio nocturna. Cel de pe contrasens are faza scurta aprinsa, da un flash scurt atunci cand trece in dreptul busteanuli ca sa-l avertizeze pe cel de pe contrasens si apoi cel care filmeaza ia busteanul in primire.

      Daca te simti orbit de faza scurta a celuilalt cat timp nu are modificari cu xenon aftermarket, then the problem lies squarely between the seat and the steering wheel.

      Cam cate flashuri ar fi trebuit sa dea cel de pe contrasens ca sa-l avertizeze pe cel care filma ca are un bustean in fata? Sau ar fi trebuit sa-si stinga faza scurta cu totul?

        (Citează)

  2. “Pe lângă: scad vânzările de locuințe”
    abia astept articol ca vine criza de la bricolerul sef, ca el se excita de fiecare data ca maine vine criza.

      (Citează)

  3. Bună treabă că Pixel 3 are în sfârșit display de la Samsung.

      (Citează)

  4. La cat ajunge o dobândă buna la un credit pt locuință în România?

      (Citează)

  5. D4n:
    buna pentru cine?

    Doar o dobândă atunci.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus