un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Discuția săptămânală cu Matilda – episodul 11

3 Oct 2018  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Am vorbit duminică despre referendum, că e subiectul săptămânii. Dacă ați citit articolul publicat luni, cam știți ce vă așteaptă. Emisiunea a avut loc live pe Facebook, duminică, și am pus-o pe YouTube:

O găsiți și pe Podbean, doar sunetul, cu posibilitatea de a descărca un fișier mp3 pe care să-l ascultați cum vreți voi sau direct în player-ul de mai jos:

Am pus-o și pe Anchor.fm:

O găsiți și pe Spotify, iTunes, Google Podcasts și alte servicii, căutați “Radu Matilda” pe acolo.

    3 comentarii

  1. Am observat o chestie care circula prin online. S-a tras concluzia ca cei care sprijina referendumul sunt oameni slab pregatiti, saraci, usor de manipulat, habotnici, etc. Nimic mai fals.

    Nicusor Dan a parasit partidul pe care l-a fondat tocmai din acest motiv, ca USR s-a pozitionat ca pro homosexuali.
    Era o raza de speranta, cei care doreau sa scape de PSD aveau cu cine vota. Numai ca acum, la viitoarele alegeri ma refer nu la referendum, ai de ales intre vechii sustinatori ai coruptiei si a nepotismului si intre noii sustinatori ai homosexualilor.
    Pe mine m-au dezamagit cei de la USR.
    Sunt foarte multi care sunt anti PSD dar si pro referendum.

      (Citează)

    • Da, păi sondajele nu mint, vreo 90% dintre români ar vota Da.
      USR nu mi s-a părut că s-a poziționat pro homosexuali, ci pro drepturi egale. Mie mi se pare că despre asta trebuie să fie discuția, homosexualii sunt doar un caz în care nu toți oamenii au drepturi egale. Mâine poate facem referendum că cei ce nu au copii nu reprezintă familie, că în Biblie scrie să te înmulțești.

        (Citează)

  2. Eu am o propunere: cei 3 milioane de semnatari sa acopere costurile referendului. Ei l-au vrut ei sa-l plateasca. Nu eu, care probabil nici nu o sa ma prezint, din darile mele catre stat.

    Pana la urma nici nu e mult, 10-15 euro de persoana, in functie de ce sursa alegi pentru costul referendumului.

    Doar au listele, cu nume si CNP, care e problema?

    Da, stiu, nu se poate retroactiv, propunerea mea e de fapt pentru urmatoarele referendumuri, ma tem ca vor urma altele.

    La urmatoarele strangeri de semnaturi oamenii sa fie informati ca daca propunerea trece si se transforma in referendum vor fi taxati 15 euro. O suma rezonabila, parerea mea.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus