un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 3 octombrie 2018

3 Oct 2018  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

    15 comentarii

  1. 1. Sa se scumpeasca taxi-ul, dar poate cu aceasta majorare a tarifului vom avea parte si de soferi civilizati care sa nu refuze cursele, care sa puna aparatul (fara maimute si alte animale)…
    2. Legat de sistemul de alarmare, Ro-Alert (stiu ca nu despre asta e vorba aici), cine poate sa imi spuna ce setari sa fac la un iphone 6 pentru a primi notificarile respective? Am fost in zona de test si nu am primit nimic, desi colegul din fata mea a primit notificare.

      (Citează)

  2. Apropo de Rep. Moldova, în an centenar Vodafone are tarif de 8 Euro/MB la transferul de date pe abonament, la fel ca pentru țările Sengal și Nigeria.

    Orange, Digi și Telekom au tarife decente, la Vodafone de ce nu se face ceva in acest sens ? Doar sunt frații noștri de peste Prut.

      (Citează)

  3. nu inteleg de ce tot o tii cu tesla.
    vezi ca le-o plecat patronu, idolul tau, nu vazui stire la tine pe subiectul asta.

    o stire la fel de inutila ca si sirenele sau referendumul.

      (Citează)

  4. Lasa-ma cu alertele sufletului… am primit vreo 7 alerte intr-o zi.

      (Citează)

  5. Giovani:
    Andrei, am auzit ca trebuie sa iasa anul asta prima promotie de la Academia de taximetristi, deci lucrurile merg spre bine.

    Asteptam cu interes :)))

      (Citează)

  6. De pe Facebook:
    În România există 3 tipuri de alarme (sirene):
    📢 Alarmă la Dezastre (5 sunete)
    📢 Prealarmă Aeriană (3 sunete)
    📢 Alarmă Aeriană (15 sunete)

      (Citează)

  7. S-a deschis azi la Romexpo, expoziția IM World 2018. E un eveniment tech destul de important pentru plaiurile noastre.

      (Citează)

  8. Link-ul catre Bestvalue nu duce nicăieri. E o pagină goală cu fundalul BV in care imi cere sa introduc adresa de mail (pe telefon)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus