un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 septembrie 2018

27 Sep 2018  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Instagram cu mâncare: Food and Wine.

  9 comentarii

 1. Legat de Apple Watch, Radu spunea in ziua lansarii: “Apple Watch 4 este tot un upgrade fără nimic remarcabil.”

    (Citează)

  • Pai este. Dar asta nu oprește lumea sa cumpere așa ceva pentru că este că un drog. Marketing vine pus la punct de Apple ambalat frumos.

     (Citează)

  • Nu are nimic remarcabil nu înseamnă că nu se poate vinde.

   Se pare că suficient de mulți oameni consideră că are suficiente funcții sau este suficient de mare încât să-și cumpere și ei unul, așa că vânzările merg bine.

     (Citează)

  • Chipul A12 (W3), noi senzori de inimă, EKG (ok nu e încă disponibil în europa oficial), management al bateriei, poate chiar 4 zile de autonomie (în funcție de setări), o altă coroană, două difuzoare, un microfon mai puternic, un ecran mai mare, mai multe opțiuni pe ecran, Walkie-Talkie, Podcasts, adică nimic?

     (Citează)

  • @Ionică: sună ca și cum ai preciza Animoji ca pe o mare noutate.

   EKG-ul este singura noutate adevărată. Dacă asta te face să iei ceasul, ok.
   Personal apreciez ecranul mai mare, asta îmi place mai mult decât orice altceva.

   În rest, toate sunt upgrade-uri normale de la o generație la alta. Microfon mai puternic și difuzoare mai mari? De ce, s-a plâns cineva că nu poate vorbi foarte bine la ceas?

     (Citează)

 2. Eu sper sa prind vremurile in care standardul bagajului de mana sa fie chiar standard (indiferent de dimensiuni) si neschimbat pentru ca am ajuns sa am vreo 3 bagaje cumparate special la anumite dimensiuni, care dimensiuni nu mai corespund.

    (Citează)

 3. eu sunt surprins de delirul cu ecg si cum toti au devenit experti in ecg acum.
  reversul – feature-ul nici nu e gata, o sa fie lansat mai incolo, si doar in us.
  buna treaba, marketing 99%, utilitate 1%

  Okochea:
  Legat de Apple Watch, Radu spunea in ziua lansarii: “Apple Watch 4 este tot un upgrade fără nimic remarcabil.”

    (Citează)

 4. sper sa se construiasca si o mare parcare asociata acestei noi statii de metrou. sunt extrem de multe masini parcate la IMGB pe marginea drumului si daca s-au apucat de largire acum, dar o sa fie ocupata prima banda pe ambele sensuri de masini parcate, s-a facut largirea sos. berceni degeaba.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus