blog demisec cu note fine de tehnologie

Robotesc și la canalul de YouTube.

Magazine: la Miniso, un magazin cu diverse articole micuțe pentru casă

12 Sep 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

11 comentarii

Un magazin Miniso s-a deschis recent în mallul Veranda de lângă Obor și ne-am dus și noi să-l vedem zilele trecute. Magazinul vinde diverse articole pentru casă, la prețuri bune, un domeniu unde concurează cu IKEA, Jumbo, Pepco, Zara Home și, dacă le știți din străinătate, Jumbo. Miniso este o companie chinezească cu peste 1.800 de magazine în lume și cu design, zic ei destul de proeminent în branding, de inspirație japoneză.

Noi ne-am dus să vedem cum arată, dar fără intenția de a cumpăra ceva. Ca și la Jumbo, tot am plecat cu o sacoșă de lucruri de acolo, incluzând un covoraș pentru baie, o jucărie pentru pisică, două tăvi pentru cuptor, un set de linguri colorate de măsurat cantitățile de ingrediente, o umbrelă, niște bețe chinezești pentru mâncare și alte asemenea prostioare.

Au multe produse acolo, deși magazinul nu pare mare. În mod ciudat, pare a fi o obsesie pentru perne de gât pentru voiaj, au un perete întreg cu așa ceva. O altă gamă de produse este legată de Pantera Roz, cu care au diverse articole. Mai au articole de bucătărie (mi-au plăcut niște boluri de supă cu capac, ca să o ții caldă, și am rezistat tentației de a cumpăra o foarfecă pentru tocat verdeața), termosuri, prosoape, papuci, tot felul de electronice (cabluri, căști, boxe, huse amuzante pentru telefoane), obiecte de cosmetică, genți și poșete (copiii păreau entuziasmați), jucărele, ventilatoare și o gamă mare de obiecte de birou, tot felul de post-it-uri, benzi adezive, creioane și alte asemenea produse, toate colorate și vesele.

Magazinul e cam prost organizat în zona caselor, care este foarte mică, iar pe tejghea încap maxim 2-3 produse. Sistemul de deblocare a antifurtului montat pe aproape fiecare produs este poziționat în spatele casierului, care trebuie să se întoarcă pentru a debloca fiecare produs. Nu-i așa important acest aspect, însă, iar dacă aveți drum prin zonă, faceți o vizită și acolo.

Personal îmi doresc să intre în România lanțul Tiger, care are cam același obiect de activitate și produse foarte mișto.

  11 comentarii

 1. concurează cu IKEA, Jumbo, Pepco, Zara Home și, dacă le știți din străinătate, Jumbo.

  Nu as fi scos asta in evidenta, dar sunt curios la ce magazin din strainatate te refereai.

    (Citează)

 2. Am fost și eu zilele trecute în magazinul lor din spațiul comercial unde este și Auchan Titan. Interesantă gama de produse și neașteptat de multe într-un spațiu atât de mic. Mi-am luat un set de șurubelnițe fine și pare decent ca și calitate mai ales că a costat vreo 17 lei.

    (Citează)

 3. După ce apăs pe o imagine și se deschide galeria, trec cu mouse-ul peste imagine și dispare. Se intampla doar pe PC. Doar eu am problema asta?

    (Citează)

 4. Daa, ar fi super sa ajunga si la noi Flying Tiger Copenhagen. Cand ajung prin orase cu aceste magazine, mereu mai intru sa vad ce traznai de produse au mai inventat…

    (Citează)

 5. Am vazut “Herb scissors”. E o foarfeca speciala pt puturosi care vor sa-si faca salate cat mai repede? Vreau si eu.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus