un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 28 august 2018

28 Aug 2018  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Conturi de Instagram cu mâncare: Grillinfools.

    13 comentarii

  1. Am bagat 3 ore saptamana trecuta pe Youtube. E mult sau putin? :)

      (Citează)

  2. stire mega inutila, “Harman Kardon lansează un difuzor de 700 de dolari cu Google Assistant.”

    am tras apa si am mers mai departe

      (Citează)

    • Cel putin o stire din lista asta e inutila pentru orice om. Spre exemplu, mie nu prea imi pasa de noile iPhone si de fabrica din Timis. Cu toate astea, majoritatea cititorilor nu isi rup cateva secunde sa comenteze doar pentru a identifica stirile inutile lor. Tu ai facut asta, presupun pentru a incepe o discutie. Asa ca te intreb eu: de ce e inutila stirea pentru tine?

        (Citează)

    • Pentru mine nu sunt inutile știrile acestea, că-mi place să citesc despre chestii ce țin de economie sau să fiu la curent cu noile iPhone.

      Dacă nu te interesează, nu da click pe link. Observă aici o diferența importantă față de un jurnal TV, unde trebuie să aștepți să treacă știrea curentă ca să descoperi despre ce o fi următoarea.

      Totuși, să ai pretenția ca toate știrile de undeva să-ți fie utile este printre cele mai mari tâmpenii pe care le-am auzit vreodată. Serios, monumentală! Să și comentezi ca să spui care anume nu te-au interesat este o pierdere inutilă de timp. Nu e ca și cum în viitor nu voi mai pune tot știrile care mi se par mie interesante.

        (Citează)

    • De ce-i inutilă? E interesant cum se dezvoltă și segmentul difuzoarelor de mari dimensiuni cu asistent inteligent. După Google și Apple și Samsung, vin acum și producătorii tradiționali cu echipamente specializate.

      Cel mult poți spune că nu te interesează subiectul, caz în care poți alege să nu dai click și să nu citești știrea.

        (Citează)

    • Recunosc ca eu dau click pe maxim 2 din cele 8-10 stiri ale zilei, inainte erau 3, ca era si NSFW. Dar cu toate astea, stirile zilei despre tehnologie mi se par bestiale, peste idioteniile debitate zilnic de alti “blogăraşi”.

        (Citează)

  3. inutila tie, ca nu iti permiti.

    mihai:
    stire mega inutila, “Harman Kardon lansează un difuzor de 700 de dolari cu Google Assistant.”

    am tras apa si am mers mai departe

      (Citează)

  4. Daca asculti doar muzica in youtube, nu ar merge sa te contorizeze.. muzica poate canta in fundal fara sa ai vreo treaba…

      (Citează)

  5. Criza de personal in IT este de cateva luni bune de zile. Situatie asemanatoare cu sectorul de constructii si servicii. Practic nu mai este nicio stire aici.

    Welcome millennials !

      (Citează)

  6. contul ala de mancare are multe imagini absolut gretoase…nu, nu sunt vegan.

      (Citează)

  7. O alternativa interesanta la Vespa ce vine din Germania : https://en.simplemobility.org/products/simplescooter

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus