un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 august 2018

27 Aug 2018  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Conturi de Instagram cu mâncare: BurgerLovers101.

  11 comentarii

 1. Ca femeie, ma bucur de noua rubrica: conturi de instagram cu mancare :).

    (Citează)

 2. Arata dizgratios burgerii aia, ca o vomă.

    (Citează)

 3. @Marius M Încă mai crezi că o să-ți pierzi banii de pensie?

    (Citează)

  • Nu, m-am linistit cand am aflat ca fondul meu de pensie nu e pe lista investitorilor, dar altfel nu as fi stat deloc linistit. Daca la 0.4% au pierdere de 30%, inseamna ca la restul de 99.6% au rupt piata in doua cu investitii minunate?

     (Citează)

  • Logica ta e imbatabilă.

     (Citează)

  • Logica mea este bazata pe matematica matematica. Procentul nu ma asteptam ca sa fie mai mare de 1% ca stiu valoare Digi, iar conform articolului avem 0.4% din 10 miliarde de euro. 0.4% inseamna 40 milioane de euro. S-a pierdut 30%, deci 13 milioane de euro. Pierderea in realitate este mai mare pentru ca se considera ca nu ai profit daca nu ai putut depasi dobanda de referinta a bancilor.

   Big T:
   Logica ta e imbatabilă.

     (Citează)

 4. colectionarul

  27/08/2018 la 1:22 PM

  Cu reclamele pe Youtube a ajuns exact ca pe tv, momentan sunt ceva mai scurte dar probabil in timp vom avea 1 ora de reclame la 4-5 ore de continut. Sa vedem daca vor baga si varianta platita ads-free, deja se zvoneste ca vor sa inchida play music si o mute tot pe Youtube, poate vor vinde la pachet servicul de muzica cu cel de continut video.

    (Citează)

 5. Pentru YouTube fără reclame (şi care rulează în background) exista YouTube Vanced (nu e în play store ca deh). Mi se pare ok plus ca are night mode activat.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus