un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 24 august 2018

24 Aug 2018  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

  9 comentarii

 1. Tot mai penibili ZF cu titlurile bombastice. Si teoretic ar fi presa business..

    (Citează)

  • aia nu mai fac presa de mult timp. o sa ajunga sa publice articole in regim de barter, ca sa aiba ce sa manance “jurnalistii”

     (Citează)

 2. + DJI a lansat Magic 2 Pro și Magic 2 Zoom

    (Citează)

 3. Audi PB18e fully charged in 15 minutes?

    (Citează)

 4. Nu e ciudat că în comunicatul oficial se folosește termenul macaze, când corect este macazuri?

  E numai si numai vina PSD. M#ie macazurilor !

    (Citează)

 5. Toata vara nu au avut nimic de inlocuit, si acum ca se termina vacanta si incepe aglomeratia… brusc i-a apucat harnicia?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus