un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bucharest Street Food Carnival are muzică bună (și abonamente la jumătate de preț acum)

21 Aug 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

21 comentarii

Bucharest Street Food Festival Carnival are loc în perioada 6-9 septembrie, la Romexpo, și va fi cel mai mare festival de street food cu muzică din România și unul dintre cele mai mari, dacă nu cel mai mare, din Europa.

Nu cred că-i cazul să mai spun ce va fi acolo. Probabil se va strânge cel mai mare număr de camioane, chioșcuri și tonete și restaurante ce servesc mâncare și dulciuri și, dacă avem noroc, poate vom bea și ceva bere artizanală, nu doar ce aduce partenerul oficial de așa ceva (nu-mi fac mari speranțe, totuși). Adăugați la asta și o mulțime de concerte și alte mici momente artistice și iese un motiv bun de a petrece acolo serile în perioada 6-9 septembrie.

Pentru prima oară de când tot scriu despre astfel de festivaluri, mă entuziasmează concertele ce vor avea loc la BSFC. Noi de obicei le evităm, încercăm să mergem mai devreme sau să găsim mese departe de scenă, ca să ne auzim om cu om, dar în acest an va fi o seară (sau mai multe, nu mi-e foarte clar) dedicată muzicii anilor 90. Vin să cânte Kaoma (cei cu melodia Lambada), Touch&Go, un om care era în Milli Vanilli și, ca să fie și români, vor fi inclusiv 3 Sud Est, Corina Chiriac și Mirabela Dauer.

Există și ceva numit Depeshoteca cu Bogdan Stratula și un 80s & 90s Party cu DJ Jiji, ceea ce probabil înseamnă că cineva pune muzică din acei ani, ceea ce este fine by me. În altă seară pune muzică Rosario Internullo și abia aștept să o sperii pe Matilda când va vedea ce încântat sunt să ascult muzica house pe care o preferam acum mulți ani.

Morcheeba va cânta într-una din seri, o altă formație ce-mi place foarte mult. Voiam să spun că e o schimbare mare de la toate festivalurile în care mereu îi găseai pe cei de la Subcarpații pe afiș, dar și anul acesta vor cânta Subcarpații la BSFC. Și cum încă n-a fost anunțat tot line-up-ul, nu m-ar mira să fie și Șuie Paparude până la urmă pe acolo, #cadeobicei. Nu că aș avea ceva cu vreuna dintre aceste formații, fac muzică plăcută inclusiv urechilor mele.

Abonamentele pentru toate cele 4 zile costă 39 de lei dacă le achiziționați online până pe 27 august, după aceea prețul lor urmând să se dubleze. Un bilet de o zi, cumpărat la fața locului în timpul festivalului, va fi 35 de lei, deci abonamentul la preț redus este o ofertă foarte bună. Alte detalii găsiți pe pagina lor de Facebook, de unde m-am informat și eu.

    21 comentarii

  1. Corina Chiriac și Mirabela Dauer?! Le-au dat invoire de la azil?

      (Citează)

  2. ce maaa, 80 lei sa am onoarea sa platesc mancare scumpa, putina si proasta?
    lool lol asta da carnival, festival deja e demodat.

      (Citează)

  3. Daca faceti turul pietei de cateva ori, poate gasiti si cativa burgeri de pana in 50 de lei. Nerecunoscatorilor…

      (Citează)

  4. macar daca era gratis nu puteai avea pretentii, cumparai de bou sau de foame, nu conta ca erau chestii congelate.
    daca dau 80 lei pe bilet si nu-mi place, primesc banii inapoi? nu prea cred

    dar tu mitic fiind, dute linistit la festival pardon carnaval dom’le mai nou, si simte-te bine crezand ca ai facut un deal cu bilet de intrare ieftin.
    restul nu mai conteaza

    nashu_mare:
    Deci dacă era gratis era ok sa mănânci “mâncare proastă”?

      (Citează)

    • Scuză-mă dar ești un analfabet isteric. Dar bine ca nu ești mitic.

        (Citează)

    • Păi eu și nashu chiar vom merge și vom mânca niște chestii bune și ne vom simți bine. Dacă tu vrei să stai acasă și să crezi că e nasol, nouă nu ne pasă așa tare.

        (Citează)

    • A, stai asa, daca e soare afara, eu ma duc la mare :). Dar da, daca e vremea meh, merg la mancare+muzica.

        (Citează)

    • radu: daca dau 80 lei pe bilet si nu-mi place, primesc banii inapoi? nu prea cred

      Asta în totală contradicție cu restul serviciilor unde, dacă nu-ți place, primești banii înapoi. De exemplu, dacă nu-ți place un film, cinematograful îți dă banii înapoi! Dacă ai zburat înghesuit în avion și nu ți-a plăcut mâncarea, primești banii înapoi! Ai fost la muzeu și nu ți-a plăcut? Nici o problemă, ia banii înapoi!

      Hai să nu mai aberăm, nu uita că nu te forțează nimeni să vii unde nu-ți place.

        (Citează)

  5. E bun pretul abonamentului 39 lei pe 4 zile — mai ales ca poti sa imparti si cu altcineva, cumparati impreuna abonamentul si te duci tu 2 zile, celalalt restul zilelor. Intrarea vine 10 lei/zi. E ok.

    La mancare si bautura e problema, caci am facut un calcul si trebuie minim 85 de lei de persoana.

      (Citează)

    • Nu știu dacă se împarte, că-ți dă brățară din aia la mână și nu trebuie să o scoți 4 zile. Cred că ar trebui să confirmi că poți împărți cu cineva înainte să cumperi, dacă așa vrei să faci.

      Cam 85 de lei iese dacă iei de două ori de mâncare (60 de lei, să zicem) și restul bere, care probabil va fi vreo 7-9 lei. Ce-i drept, primești concerte și o atmosferă plăcută.

        (Citează)

  6. intrarea libera la deschidere in fiecare zi (open for lunch) ca in alti ani ?
    sau inca nu se stie ?
    oricum abonamentul in avans e la un pret rezonabil

      (Citează)

  7. uite-l ma micul afacerist, bine bo$$ faci tu o combinatie smecheraaa fratioare cu o bratara de festival cu haleala.
    bine maa, esti descurcaret.

    Kopa_Kopan:
    E bun pretul abonamentului 39 lei pe 4 zile — mai ales ca poti sa imparti si cu altcineva, cumparati impreuna abonamentul si te duci tu 2 zile, celalalt restul zilelor. Intrarea vine 10 lei/zi. E ok.

    La mancare si bautura e problema, caci am facut un calcul si trebuie minim 85 de lei de persoana.

      (Citează)

  8. radu:
    uite-l ma micul afacerist, bine bo$$ faci tu o combinatie smecheraaa fratioare cu o bratara de festival cu haleala.
    bine maa, esti descurcaret.

    Ce combinatie, oaie? Cine spune ca trebuie sa merg in fiecare zi? La fel cum imparti alte lucruri sau servicii (ex abonamentul de Netflix), asa poti imparti si in cazul de fata.

      (Citează)

  9. Stați un pic. Adică plătesc intrare ȘI separat mâncarea înăuntru?! As înțelege sa dau niște bani pe intrare și înăuntru sa fie all you can eat. De ce mai plătesc intrarea? Ca sa acopăr costurile de mutare ale expozanților, si apoi sa le dau alți bani pentru mâncare? Pentru muzica?! (as plăti extra numai sa tacă, la ce formații aud acooo) Pas pentru mine, deși înțeleg cum i-ar putea distra pe alții.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus