un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 iulie 2018

4 Jul 2018  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

Astăzi la Hard Rock Cafe este ofertă specială de Ziua Americii la câteva preparate, stil 1+1.

    16 comentarii

    • E bună ideea, dar în practică se pune cu ventuză pe mașină, așa că ti-o fură primul trecător.

      Iar dacă ai curtea ta, mai bine cumperi un cort normal și bagi mașina sub el sau faci din lemn un soi de acoperiș, care te protejează și iarna.

        (Citează)

  1. Faini Netflix, eu am acum planul de 4K ce include HDR iar ei vor sa îmi scoată HDR-ul spunând ca îmi oferă ceva mai bun.

    Drept urmare dacă măresc prețul o sa plătesc prețul dar o sa și împart abonamentul cu mai mulți.

      (Citează)

  2. Legat de necesitatea sirenelor, refugiile sunt deplorabile si putina lume stie daca si unde mai exista. In caz de nevoie reala, pauza.

    Intrebasem pe cineva aleatoriu si imi spunea ca exista unul pe undeva pe la Razoare in Bucuresti (habar nu am daca asa o fi) si ca oricine poate ajunge acolo. Persoana asta sta in Militari. Da, sigur, pe circulatia din oras si ingramadeala care ar aparea si panica…

    Pe scurt, sirenele sunt ca si inutile daca functioneaza, atata timp cat peste jumatate din oras habar nu are unde sunt refugiile alea si refugiile care exista sunt vai ele. Un singur articol gasisem demult despre, in rest fiecare agentie media isi face treaba si anunta sirenele, unde ne refugiem e alta poveste.

      (Citează)

  3. vlad:
    Exista o harta a refugiilor pe site-ul ISU, in general blocurile sunt marcate cu litera A la intrarea in bloc.

    Da, erau cateva descrise si in reportajul vazut demult cu starea lor deplorabila. La unele dintre ele ai acces doar cu cheie de la administratorul blocului. Lasand asta la o parte, cata lume stie ce are de facut in caz de nevoie, in cat timp te mobilizezi, ce iei cu tine, etc. Majoritatea nu au idee ce sa faca in caz de cutremur si iau liftul, dar daca vorbim de altceva mai grav…

      (Citează)

  4. Daca tot ai zis de tableta, pe mine ma bate gandul la un Lenovo Tab Yoga, in special datorita suportului integrat. A avut cineva asa ceva? Merita? Se misca bine? E incomod de tinut in mana?

      (Citează)

    • avem noi la munca pt spotify. ca ergonomie e mult peste orice altceva de pe piata. se misca ok, bateria tine destul cred (o tinem in priza de lene).
      e foarte placut de tinut in mana si suportul ala e misto tare.

        (Citează)

    • Multumesc. Atunci imi iau si eu.

        (Citează)

    • Am testat prima generație Yoga, e foarte bună ideea acelui suport dacă nu te deranjează forma finală a tabletei.

        (Citează)

  5. Sony a avut reducere și pentru România (cel puțin pentru PS4) acum câteva săptămâni.

      (Citează)

  6. Reducerile la PlayStation nu mi-au intrat nici mie, in UK. La actualele oferte data limita e 4, deci probabil ca le primim de maine.

      (Citează)

  7. Poate nu am observat, dar nu se vorbeste nicaieri despre Articolul 13 care se va vota maine in Parlamentul UE privind noile reguli de copyright?

    saveyourinternet.eu/the-european-parliament-legal-affairs-committee-voted-for-the-article-13-censorshipmachine-what-happens-next/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus