un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 30 iulie 2018

30 Jul 2018  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. Primul televizor color pe care l-am avut în casă, în 1990, a fost Tesla, iar prin 2010 încă mai mergea. A fost reparat de vreo 2 ori după ce i-au pușcat ceva tranzistori de la șocuri de tensiune.

    (Citează)

 2. TV-urile Tesla sunt de ceva timp la vanzare pe eMAG. Cred ca sunt cehesti.

    (Citează)

 3. Nu stiu daca ai observat ce numar are BWM-ul din coverul articolelor cu stiri… not that there’s anything wrong with it…

    (Citează)

 4. Revo:
  Da, acele Tesla erau produse în Cehoslovacia. Cele despre care este vorba acum sunt din Serbia.

  Exact. Cehoslovacia. Îmi amintesc că avea taicămeu in cutia să cu tranzistori, unul cu carcasa metalica pe care era marcat Tesla- made in Cehoslovacia

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus