un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 16 iulie 2018

16 Jul 2018  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

NSFW românesc: Marina Diana, la recomandarea lui Vlad.

    13 comentarii

  1. In legatura cu editarea canalelor de pe tv Sony, am folosit acum un an o aplicatie asemanatoare, nu imi mai amintesc daca era facuta de sony sau de alt cineva, dar a functionat foarte bine. Am gasit ceva similar si pentru tv Samsung, am un fisier in pc “Samsung_ChannelListPCEditor” luat de pe net in 2016, a functionat la fel de bine, ediat lista canale, editat favorite, etc…

      (Citează)

  2. Nu stiu cine este Vlad, dar te rog nu mai posta recomandari din partea lui!

    Vad doar nas cand ma uit la ea :)) Lejer rautacios dar totusi, nu merita slotul acestei categorii.

      (Citează)

  3. Chiar mă gândeam zilele astea să îmi iau un laptop scump sau un IPad și un Intel NUC. Cred ca voi alege IPad+ NUC odată cu acest upgrade la PS. Știe cineva vreun editor video bun pentru IPad? Mulțumesc.

      (Citează)

  4. Aplicatie pentru sesizari: un alt lucru inutil facut de primaria sectorului 4. Da, asta era problema. Un email afisat pe pagina primariei la sectiunea de sesizari era suficient. Problema nu e la modul cum se fac sesizarile ci cum sunt ele gestionate de primarie. Personal am facut cateva sesizari prin email, cu poze, cu tot ce le trebuie – am primit dupa 30 de zile niste raspunsuri seci. Cei care lucreaza prin primarii sunt acoperiti de regulamente, scopul lor acolo nu e ca sa ne rezolve noua problemele ci doar sa dea un numar de ordine sesizarii, nimic mai mult.

      (Citează)

    • Sunt utile aplicațiile de acest gen, în Iasi si Sibiu deja s-au realizat peste 1.000 reclamații in mai putin de 6 luni de la lansarea aplicației.
      Păcat ca aplicația pentru Iasi este plina de bug-uri, nu funcționează harta Google Maps, textul este pe o singura linie nu un camp textarea, nu afișează diacriticele … Aplicația este realizata de Mobiversal din Oradea si pentru Iași nu a lansat niciun update de jumătate de an deși aplicația a fost 5.000 Euro.

        (Citează)

    • Aplicația pentru Oradea, realizata de Mobiversal, se mișcă bine, ma mir ca Iași-ul a primit un rebut de versiune, printre primele lansate de ei, bănuiesc ca au același core, probabil nu updateaza aplicația pentru Iasi pentru ca le este lene sa pună un junior sa lucreze 3 zile sa porteze aplicația Oradea pe structura celei pentru Iași. Penibil, la 5.000 euro trebuie sa oferi si update-uri decente.

        (Citează)

  5. Nu stiu in ce lume traiesti de ratezi Amazon Prime Day, sunt niste reduceri de ramai blocat. M-au enervat c-au lichidat XZ1 la 279 de euro, fix 100 de euro mai jos decat l-am luat eu de curand.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus