un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jocuri populare de Playstation 4 au fost relansate la un preț redus

20 Jul 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

O veste bună: Sony lansează astăzi, sub numele Playstation Hits, o colecție de jocuri populare pentru Playstation 4 și le vinde la un preț foarte bun: 99,99 lei. Le puteți găsi în Playstation Store și în magazinele partenere (eMAG, PCGarage.ro, Altex etc).

Lista de jocuri (am pus-o pe cea inclusă în comunicat la finalul articolului) cuprinde niște titluri foarte, foarte bune pe care, dacă nu le-ați jucat la vremea lor, nu le ratați acum. Dacă aveți de puțin timp consola PS4, vă invidiez, aveți ocazia să jucați niște titluri foarte bune la un preț foarte rezonabil.

Killzone Shadow Fall: este un first person shooter futurist, acțiunea având loc pe o planetă împărțită de două specii ce trăiesc într-o pace foarte șubredă. Facțiuni teroriste declanșează un atac, iar personajul tău investighează și trebuie să împiedice un război de amploare.

Este un FPS, dar nu mergi la luptă ca-n Doom, ci jocul necesită o abordare ceva mai tactică, cu o oarecare planificare a luptelor și a modului în care abordezi inamicii. Grafica e bună, “peisajul” SF bine făcut, există și câte un boss fight. Ce-a trecut timpul, apropo. Țin minte când am scris că va apărea acest joc într-un articol pe blog, unul în care scriam despre titluri anunțate la E3; între timp nu doar că a apărut (eu l-am cumpărat cam odată cu consola), dar deja intră în acest program Hits.

Uncharted 4 – A Thief’s End: seria este excelentă, vă invit să o jucați pe toată, deși primele trei jocuri sunt de PS3. Al patrulea a doborât toate recordurile de vânzări, deși mie personal nu mi-a plăcut la fel de tare precum partea a doua și a treia. Acțiunea este cea clasică: Drake caută o nouă comoară, rezolvă noi puzzle-uri, se luptă cu inamici, se cațără pe tot felul de munți și clădiri și face cam ceea ce a făcut și în celelalte părți, dar cu o grafică foarte bună.

Acum îmi dau seama că pe Uncharted 1 și 2 le-am cumpărat în oferta Greatest Hits, care a fost echivalentul acesteia de acum pentru Playstation 3.

La 99 de lei merită din plin banii.

The Last of Us: un titlu deja legendar în lumea consolelor, jocul câștigând aproape toate premiile posibile în anul lansării. Jocul este un third-person action-adventure cu lupte și sneaking, iar acțiunea îl urmărește pe Joel în timp ce escortează o fetiță prin fostele State Unite ale Americii, acum o zonă distrusă de un virus.

Nu-i vorba doar de tipul jocului, dar povestea în sine se pare că este foarte bună. Pe acesta îl voi cumpăra și eu, este de mult pe lista mea.

Ratchet & Clank: jocul face parte dintr-o serie la fel de bătrână precum consolele Playstation. Este un platformer și cred că-i mai potrivit copiilor, având ca personaje un fel de iepure umanoid și un robot. LittleBigPlanet 3 pare a fi un joc pentru copii și mai mici.

Mașini: Need for Speed Rivals, Project CARS și Driveclub fac parte din colecție. Bătăi? Mortal Kombat X (pe care parcă l-aș lua și eu).

Jocuri lungi, complexe? Middle-Earth: Shadow of Mordor, Assassin’s Creed 4: Black Flag, Watch Dogs și Batman: Arkham Knight sunt în listă.

Uncharted 4: A Thief’s End
LittleBigPlanet 3
DRIVECLUB
Ratchet &Clank
Killzone Shadow Fall
Bloodborne
inFAMOUS: Second Son
The Last of Us Remastered
Project CARS
Dragon Ball XENOVERSE
DYNASTY WARRIORS 8: Xtreme Legends Complete Edition
Watch_Dogs
Assassin’s Creed IV Black Flag
Rayman Legends
Mortal Kombat X
Batman: Arkham Knight
Middle-Earth: Shadow of Mordor
Need For Speed
Need For Speed Rivals
EA SPORTS UFC 2
Yakuza 0
Earth Defense Force 4.1: The Shadow Of New Despair

Sunt trist că Horizon Zero Dawn nu este printre ele, îl pândesc de mult. Oricum, sunt multe titluri de care puteți profita, iar dacă nu le știți, căutați informații pe PS Store sau pe YouTube și profitați de ofertă.

    12 comentarii

  1. Majoritatea, daca nu toate, au vazut preturi si de 50 de lei. Trust me, nu e nici o reducere consistenta. Watch dogs printre hituri? Funny tinand cont ca a fost un fail. Una au promis, alta au livrat. Ti-l vand eu cu 50 de lei. Km putini, nu bate nu troncane :)

      (Citează)

    • Recent au fost undeva intre 50-70 lei destul de multa si eadevarat ce spui.

        (Citează)

    • Atunci e bine, înseamnă că la promoții vor ajunge și mai ieftin de atât în viitor, dacă msrp este acum 99 lei.

        (Citează)

    • L-am jucat deja. Nu mi-a păsat așa tare ce-au promis ei, ci doar dacă am fost entertained, iar jocul e foarte mișto la capitolul acesta.

      Nu le-am văzut niciodată la 50 de lei, mai ales variantele de consolă, dar acum prețul maxim va fi de 99 lei, iar poate unii fac și alte oferte mai bune.

        (Citează)

  2. UFC2 l-am luat acum vreo 2-3 luni cu 34 de lei.
    Si cam jumatate din lista a fost la un momentdat la reduceri mult mai bune.

      (Citează)

  3. Ultima consola a fost un ps2 și am luat doar jocuri sh la maxim 1/3 din pret.

    Pe astea noi ai vreo problema cu sh-urile ? Nu se instalează sau ceva ?

      (Citează)

    • Eu nu știu. Aveam impresia că nu sunt transferabile odată legate de un cont, dar sunt sigur că va răspunde altcineva mai bine.

        (Citează)

    • Jocurile pe disc sunt transferabile fara problema.
      Si pt Radu: Uncharted 1,2 si 3 se gasesc acum remasterizate pentru PS4, toate 3 pe un singur disc, in general tot sub 100 de lei.

        (Citează)

    • Alex P: Si pt Radu: Uncharted 1,2 si 3 se gasesc acum remasterizate pentru PS4, toate 3 pe un singur disc, in general tot sub 100 de lei.

      Atunci recomand oricui este interesat de serie să o ia cu începutul. Mie U2 mi s-a părut cel mai mișto, deși nivelul celorlalte este oricum foarte ridicat.

        (Citează)

    • Eu astept PS Now sa intre si in Romania. Joci tot pe PC, streaming pe net, doar controllerul iti trebuie si il am. Doar ca nu mai intra odata la noi in tara….

        (Citează)

  4. cartus:
    Eu astept PS Now sa intre si in Romania. Joci tot pe PC, streaming pe net, doar controllerul iti trebuie si il am. Doar ca nu mai intra odata la noi in tara….

    Merge in Romania. Fa un acont uk si alimenteaza-l cu gift cards de pe amazon uk.

      (Citează)

    • … nu stiu daca mai functioneaza, eu am folosit in urma cu cateva luni un card revolut si mergea ok. dar nu mai am timp sa ma joc.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus