un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am găsit și un infochioșc modern de comandat mâncare

19 Jul 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

24 comentarii

Mea culpa. După ce am scris că infochioșcul de comandă din KFC-uri este un monstru oribil ce-ți toacă nervii și că nu înțeleg de ce compania nu ia măsuri, m-a contactat pe Facebook cineva care mi-a spus că a lucrat la software-ul pentru un infochioșc nou, modern, pe care-l pot vedea oricând în KFC-ul de lângă Sun Plaza. Așa că m-am dus acolo.

Da, e altceva. E un terminal de comandă modern, cum am văzut în fast-food-uri în străinătate, cu ecran de mari dimensiuni, cu meniu prietenos, bine gândit și bine desenat, unde un amator se descurcă imediat să comande. Cantitățile sunt ușor de modificat, plata este simplu de făcut pentru că are un POS contactless normal, iar chitanța iese fără probleme din aparat.






Se poate comanda acolo și plăti la casă, desigur, și cel puțin la Piața Sudului este o casă specială pentru cei ce-au comandat la infochioșc (sau kiosk, cum îi spun ei).

Am comandat vreo 10 item-uri, în total, și totul a mers bine. Am plătit cu telefonul, m-am dus direct la ridicare produse. Sper să-l introducă în curând în toate KFC-urile, eu l-aș folosi cu plăcere ca să sar peste coada de la casele normale. Nu înțeleg de ce nu au făcut deja asta, de fapt.

    24 comentarii

  1. E in proportie de 99% identic cu cel de la McDonalds din Arad. E superb de folosit si e ft usor de verificat ca ai pus totul.

      (Citează)

    • Si in Bucuresti este un McDonalds cu ecrane d-astea misto si utile (eu il stiu pe cel de pe 1 Decembrie). Copy/pasteul dintre Mc si KFC e ok de data asta.

        (Citează)

  2. La Sun plaza in orele de varf am vazut o data la McD o tipa cu tableta, care se plimba printre cei de la coada, la care faceai comanda, iti dadea un bon si il aratai la casa, plateai si asteptai comanda. Cand era multa lume, mai elimina din timpul de asteptare.

      (Citează)

  3. Seamana cu McDonalds din Anglia, dap. Foarte usor de folosit, cel putin in Anglia in decurs de 40 min cat am stat acolo nu a comandat nimeni la casa (mai aveau doar una deschisa) si toata lumea comanda la asa ceva.
    Plus, aveau o zona de pickup cu nr de ordine pe care il primeai de la automat.

      (Citează)

  4. Interesant e ca doar la porcăriile astea cu junk-food sunt sisteme mişto de plată, se pare că asta cere românul, cele mai mari cozi sunt la Mc şi KFC mereu.

      (Citează)

  5. pacat sa stai la coada sa mananci cancer si ulei pe paine.
    dar capitalismul asta e in voga, pacat de tineretul asta care cresc cu mizerii.
    si eu mananc o data la x vreme de la mac sau kfc, dar sa ajungi client fidel sau sa mananci de cateva ori pe sapt acolo e moarte curata.

    cartus:
    La Sun plaza in orele de varf am vazut o data la McD o tipa cu tableta, care se plimba printre cei de la coada, la care faceai comanda, iti dadea un bon si il aratai la casa, plateai si asteptai comanda. Cand era multa lume, mai elimina din timpul de asteptare.

      (Citează)

    • mihai:
      pacat sa stai la coada sa mananci cancer si ulei pe paine.
      dar capitalismul asta e in voga, pacat de tineretul asta care cresc cu mizerii.
      si eu mananc o data la x vreme de la mac sau kfc, dar sa ajungi client fidel sau sa mananci de cateva ori pe sapt acolo e moarte curata.

      +1, n-am mai intrat intr-un KFC de vreo 3 ani, iar la MC de vreo 6-7, efectiv nu pot sa mănânc aşa ceva, prefer oricând o şaorma la farfurie fără cartofi prăjiţi, dacă nu am altceva la îndemână.

        (Citează)

    • Al draq capitalismul ăsta, v-a năruit visul socialist de a manca zi-lumina și cincinal după cincinal numai tacâmuri selecte (Black Scurmuș), salam cu soia, creveți vietnamezi, ”adidași + calculatoare”, ulei vrac nefiltrat (doar la cotă), pâine pe cartelă, cartofi cu frunze albe (de la DDT), etc. Bine că ați eșuat lamentabil în șaorma cu de toate și mici – dar doar in anii electorali că altfel devenea insuportabilă viața pe culmile comunismului cu căcăstoare în fundul curții.

        (Citează)

    • Important este să ai de ales și să fii informat ce mănânci.

        (Citează)

  6. Tano: +1, n-am mai intrat intr-un KFC de vreo 3 ani, iar la MC de vreo 6-7, efectiv nu pot sa mănânc aşa ceva, prefer oricând o şaorma la farfurie fără cartofi prăjiţi, dacă nu am altceva la îndemână.

    Adevarat. Buna rau carnea aia din shaorma. De fapt, nici nu stiu daca e carne…

      (Citează)

  7. Cu infochioscurile astea or reduca numarul de aganjati si cheltuielile cu ei.
    Uite asa s-a ruinat visul meu sa ma angajez la KFC daca pic BAC-ul :)

      (Citează)

  8. Decât să promovezi cancerul mai bine ai aprecia că Iohannis ți-a ascultat sfatul și a ieșit public să spună că nu mai are variante decât să treacă legea aia de kkt.

      (Citează)

  9. seamana cu cel de la mcdonalds ul din montreal!

      (Citează)

  10. Foarte util, Un mod mai eficient de a comanda mancare care iti afecteaza grav sanatatea unless mananci de acolo cel mult odata la 3 luni. Cum stai Radu cu analizele ca vedem foarte multa carnita prin post-urile din blogul asta ? O salata, o leguma cand ne recomanzi ? :)

      (Citează)

    • Nu-i ceva interesant de recomandat la astea, dar în principiu mănânc de la Salad Box la fel de des precum de la KFC, iar acasă avem grijă de dietă și calorii și carbo.

        (Citează)

  11. Radu, cum ai platit cu telefonul?

      (Citează)

  12. GabrielG: Adevarat. Buna rau carnea aia din shaorma. De fapt, nici nu stiu daca e carne…

    E carne…. de puiutz, de vita, de porc — gasesti ce vrei. Se vede ca e carne buna, o vezi in fata ta pe tepusa.

      (Citează)

  13. in ecranul ala cu unde vrei sa mananci, pozele sunt asa de mari incat iti vine sa dai cu capul pentru selectie “la restaurant” poc poc poc …

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus