un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 20 iulie 2018

20 Jul 2018  ·

ȘTIRI  ·

22 comentarii

    22 comentarii

  1. Eu nu prea am vazut masini pe linia de tramvai de pe Stefan cel Mare, dar poate nu ma uit eu unde trebuie…

      (Citează)

    • Nici eu. Probleme mai mari pe linia 1/10 sunt în zona Poli/APACA/Afi.

        (Citează)

    • Inseamna ca traiesti in pom! Stefan cel Mare este mereu aglomerata si plina de melteni care intorc pe linia de tramvai.

        (Citează)

    • Nu contează așa tare. Gardurile vor face traficul rutier mai normal, iar acum poate nu vor mai bloca toți mârlanii banda 1, oprind unde au ei chef.

        (Citează)

    • Fain!
      Interventia SMURD in capitala se va face doar cu elicopterul!
      După nesimțire (știu-condiții, etc) urmează neamprostie criminală!
      O zi frumoasă!

        (Citează)

  2. Em:
    Nici eu. Probleme mai mari pe linia 1/10 sunt în zona Poli/APACA/Afi.

    Subscriu, este intr-adevar oribil traficul in zona Vasile Milea/APACA, in special din cauza meltenilor (si sunt foarte multi din pacate) care nu pot astepta 3-4-5 minute in coloana ca orice om normal si blocheaza apoi banda 2 in zona refugiului de tramvai aflat inainte de intersectie. Ar trebui montat un gard de 2 metri “Gibonproof”…

      (Citează)

  3. Chestia aia pe Instagram o detest, si daca te uiti sa vezi cine s-a uitat la storyurile tale, iti arat daca omu e online sau nu. Exista posibilitatea de a dezactiva treaba ai? E ciudat tare stiind ca te vede toata lumea. Nu ai sa poti spune cuiva elegant ca ai treaba ca pac “te-am vazut pe instagram online” ..

      (Citează)

  4. o mare prostie sa iei micul dejun pe litoral, in hotel. cel mai bun e pe plaja, mai o samanta, mai un porumb, mai o aspra da bae…

      (Citează)

  5. Em:
    Nici eu. Probleme mai mari pe linia 1/10 sunt în zona Poli/APACA/Afi.

    În față la AFI au montat niște parapeți galbeni.

      (Citează)

    • În față la AFI niște mârlani au rupt de la bun început gardul ce separa cele două șine de tramvai, ca să poată traversa și întoarce ilegal pe acolo.

      Aia cu “vrem o țară civilizată” e mai mult teorie. În practică, oamenii vor asta, dar să nu fie ei incomodați în obiceiurile lor.

        (Citează)

    • A fost o stire acum vreo luna ca pe Vasile Milea vor sa schimbe sinele cu totul. Sper sa puna de-alea de tren, ca la 41, altfel orice solutie cu garduri va fi “descompletata” similar in cativa ani.

        (Citează)

  6. De ce nu au pus mai aproape gardu ala, poate chiar lipit de linia galbena, doar nu se dilata tramvaiul si il atinge ….

    Probabil in caz ca ramane vreun mos prins acolo sa nu si-o ia in mufa de la tramvai. Totusi mi se pare ca au cam ingustat banda 2

      (Citează)

    • Mă gândeam și la asta, mai ales că între Obor și Dna Ghica e variabilă acea distanță. Cred că este necesară pentru ca, în caz de avarie, să se poată da jos oamenii, așa cum și în tunelul de metrou ar fi normal să ai un mic trotuar sau spațiu până în perete.

        (Citează)

    • Planul e sa mearga si autobuzele pe acolo. Probabil au lasat asa spatiu sa incapa doua autobuze unul pe langa celalalt.

        (Citează)

    • + ambulante, masini de pompieri etc

        (Citează)

  7. Cosmo:
    Planul e sa mearga si autobuzele pe acolo. Probabil au lasat asa spatiu sa incapa doua autobuze unul pe langa celalalt.

    + ambulante, masini de pompieri etc

      (Citează)

  8. Hotelierii culeg ce au semănat. Acum plâng și dau vina pe alții. Oh. Oh. Unde sunt milioanele de altă dată.

      (Citează)

  9. Cele mai multe probleme sunt intre Muncii si Obor, nu dupa Obor.

      (Citează)

  10. Sa îi monteze și acoperiș și să îl facă metrou….

      (Citează)

  11. Pe lângă… Hotelurile de pe litoral nu au personal pt ca are kaufland la Mangalia rotisor… Bun articol… Cei ce au dat interviu cred ca sunt antrenori de fotbal ca despre turism nu prea au habar…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus