un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Începe cel mai mare turneu de PUBG de până acum

24 Jul 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Dacă vă place Playerunknown’s Battlegrounds, vedeți că în perioada 25-29 iulie 2018 are loc la Berlin cel mai mare concurs pentru acest joc PUBG Global Invitational, organizat chiar de producătorii săi, cu premii totale de 2 milioane de dolari. 20 de echipe din toată lumea se vor întrece timp de 4 zile, pe două hărți și atât în first cât și în third person, pentru aceste premii.

Puteți vedea totul pe Twitch, iar agenda este aici, meciurile încep pe la ora 19 în fiecare zi. Pentru informații de ultimă ora, stați cu ochii pe Twitter și Facebook oficial.

Din Uniunea Europeană sunt doar trei echipe, adică Liquid, Pittsburgh Knigths și Welcome to South Georgo, care înainte jucau sub numele Team Kinguin și acum își caută sponsor. La unul dintre jucătorii lor eram și abonat pe Twitch și i-am urmărit pe la diverse turnee, deci sper să facă și aici o figură frumoasă. Din SUA, cea mai titrată echipă este Ghost Gaming; rușii vin cu două echipe bunicele, adică Avangar și Natus Vincere. Coreenii vin cu două echipe formate din jucători de top și sunt curios cum vor “performa” împotriva americanilor și europenilor.

Mi se par impresionante premiile, este unul dintre cele mai mari turnee de până acum. Câștigătorii turneului iau 400.000 de dolari, teoretic fiecare membru al echipei pleacă cu 100.000 de dolari, practic plătesc impozite și probabil mai au ceva staff prin echipă. Se joacă 16 meciuri în total, iar echipa câștigătoare a fiecăruia ia 10.000 de dolari. Clasamentul final se calculează în funcție de poziția în fiecare meci (e battle royale, scopul este să supraviețuiești cât mai mult) și se mai dau niște puncte și pentru fiecare kill.

Totul se întâmplă în Berlin, pe Mercedes-Benz Arena, iar biletele costă 29 de euro pentru cei ce vor să vadă de la fața locului spectacolul. În echipa de prezentatori îl veți regăsi și pe Bogdan “Boogie” Carp.

    2 comentarii

  1. daca 400.000 este mult, uita-te la TI8 Dota 2, prize pool-ul de anu trecut a fost de 24 milioane de coco

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus