un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Discuția săptămânală cu Radu și Matilda – episodul 3

25 Jul 2018  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

O nouă săptămână, un nou episod:

Dacă vreți doar să ne ascultați, folosiți Podbean, de unde puteți și copia fișierul mp3 și să-l rulați cum vreți voi. Atenție că veți pierde imaginile cu pisicile tunse!

Emisiunea este și pe Anchor.fm, dar poate fi găsită și pe iTunes, Spotify, Google Podcasts și alte servicii, căutați “radu matilda” pe acolo.

În această emisiune am vorbit despre cumpărăturile online de produse fashion, Matilda fiind mare fan. Am noroc că soția mea nu mă trage după ea prin malluri și magazine, ci mai degrabă eu sunt cel care propun această activitate. Am vorbit despre avantaje și dezavantaje, apoi am trecut la alte subiecte, precum dispariția scandalului legat de iaurt. Dacă mai țineți minte, acum câțiva ani erau discuții interminabile despre iaurturi și care sunt sau nu sănătoase; ca și balena albastră, au dispărut subit și acum oamenilor necunoscuți de pe Internet nu le mai pasă ce iaurt mănânci.

Am tuns pisicile, așa că am vorbit și despre asta și de ce o facem, apoi despre cum magazinele adaugă mai mult plastic inutil în produsele lor, în loc să-l elimine, iar la final am discutat despre work from home și dacă este un principiu bun sau nu.

    12 comentarii

  1. Bine că ați schimbat decorul, e mult mai bine așa. La cât mai multe! ;)

      (Citează)

  2. Mai bine cu fundalul acesta. Îmi place formatul emisiunii. Bravo!

      (Citează)

  3. la majoritatea subiectelor sunt de acord cu matilda, desi citesc blogul lui radu frecvent :)

      (Citează)

  4. Va urmaresc de la inceput si vad ca imaginea in toate episoadele este IN URMA sunetului. E o mica defazare. A mai observat cineva? In plus, ar fi bine sa va pastrati pozitiile in fiecare clip. Era mai bine cu ea in dreapta imaginii.

      (Citează)

    • Da, eu, dar nu vrea sa ma asculte.

        (Citează)

    • Ce înseamnă în urmă? Aproape imperceptibil sau juma de secundă? Că poate fi și de la YouTube sau conexiune, eu unul nu-mi dau seama de vreo întârziere.

      Nu zic, e posibil să apară una, sincronizarea microfonului cu imaginea se face prin trial and error.

        (Citează)

    • Ionut P: In plus, ar fi bine sa va pastrati pozitiile in fiecare clip. Era mai bine cu ea in dreapta imaginii.

      Ghinion, fotoliul galben este al ei și nu-l cedează :P

        (Citează)

    • Radu, defazarea e in toate clipurile de la inceput. Nu tine de youtube si conexiune. Vad sute de clipuri zilnic, niciunul nu are probleme. Incearca sa reglezi, jumate de secunda conteaza. Cand vorbeste ea se vede mai bine, probabil are expresia faciala mai pronuntata.

        (Citează)

  5. Imi place de decorul, imi place faptul ca Matilda e mai dezghetata si activa la discutie, totul pare mai fluid si natural. Nu imi place sunetul. Eu va ascult prin podcast, si am impresia ca pur si simplu ati extras band audio din video. Senzatia de sunet “filmat” de la departare, cu ecou. E deranjamt de ascultat prin boxele masinii de ex. Probabil aveti nevoie de un microfon mai bun, si mai mult ca sigur o sa apara inte-un episod viitor. In rest, toate ok. La cat mai multe episoade ;)

      (Citează)

    • Da, mă gândesc să cumpăr o lavalieră duală. Momentan e ceva ecou pentru că e o cameră mare. Trebuie să mai testez eu, cred că mai pot elimina o parte prin micșorarea nivelului de sunet la intrare.

        (Citează)

  6. Eu am dat pe mute și m-am uitat un pic la imaginile cu pisici [prea] tunse

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus