un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Discuția săptămânală cu Radu și Matilda – episodul 2

18 Jul 2018  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Mulțumesc celor care s-au uitat și au ascultat primul episod, a strâns un număr neașteptat de vizualizări pentru genul său de show. Iată mai jos episodul doi, înregistrat duminică într-un Facebook Live chiar înaintea finalei campionatului mondial de fotbal.

Îl puteți asculta și pe Podbean, site specializat pe podcast-uri, de unde-l puteți descărca în format mp3 sau asculta în aplicațiile dedicate. Merge mai bine așa dacă-l ascultați de pe telefon.

Este și pe Anchor, alt site de podcast-uri.

Și pe acesta îl puteți găsi și pe Spotify, aici (sau cu search după “radu matilda” în aplicație).

De data aceasta am discutat despre nunți și ce-a mers și ce n-a mers la a noastră și ce recomandăm altora să facă, despre cum socotim câți ani avem împreună (de la cununia civilă? religioasă? de când ne-am cunoscut?), despre vacanțe all-inclusive versus cele normale și despre eticheta de bacșiș în diverse țări, plus despre cum Campionatul Mondial din 1990 a fost un moment magic pentru români deoarece era prima competiție importantă transmisă după ieșirea din comunism.

    18 comentarii

  1. Facutu pozelor cu invitatii la o nunta risipeste foarte mult timp. Don’t do that.
    Bine, nu faceti nunta de-asta cu petrecere cu sarmale daca aveti de ales…

      (Citează)

  2. cateva idei de la nunta sunt valabile pentru bucuresti poate – de ex povestea cu inchiriatul salii si orele.
    un band la nunta deja costa peste 5000 eur, sper sa dea faliment toti si sa nu mai dea lumea bani pe mizeria aia doar “ca sa se simta lumea bine”.

      (Citează)

  3. Foarte bună emisiunea, o las pe fundal, îmi place. Vezi cum faci cu greenscreen-ul că în colțurile de jos se vede aiurea. :)

      (Citează)

  4. Te iubeste tare lumea . Ai la 18 like – 12 dislike !

      (Citează)

    • Cui îi pasă? Nu fac emisiunea pentru like-uri.

      Mai amuzanți sunt oamenii care, în loc să o închidă dacă nu le place sau să iasă de pe blog dacă nu le place nici acesta, fac precum tine: lasă comentarii de pe IP-uri anonime și adrese de email false, înjură ca anonimi șamd. N-am înțeles niciodată ce poate fi în mintea lor de-și pierd timpul cu așa ceva, dar poate viața nu are altceva să le ofere și asta o fi cea mai mare bucurie a lor.

        (Citează)

  5. Daca ai scoate si fundalul ala ar fi perfect, plus ca nu ai mai avea batai de cap cu ecranul verde. Pana la urma este un vlog de familie, nu o emisiune de seara, ar trebui sa fie mai user-friendly. :)

      (Citează)

  6. john:
    cateva idei de la nunta sunt valabile pentru bucuresti poate – de ex povestea cu inchiriatul salii si orele.
    un band la nunta deja costa peste 5000 eur, sper sa dea faliment toti si sa nu mai dea lumea bani pe mizeria aia doar “ca sa se simta lumea bine”.

    5000 de euro e trupa buna dar care nu e deloc cunoscuta de “publicul larg”. Daca o vrei pe Andra la nunta e 9000 de euro + transport si cazare pentru toata echipa. Si asta pentru O ORA de recital. Daca vrei mai mult, pretul creste.

      (Citează)

    • Hai că nu-i 5000, prețurile încep de la 2.500 pentru o trupă care cântă hiturile uzuale pe la nunți. Dacă vrei vedete, plătești, sigur.

        (Citează)

  7. nwradu:
    Hai că nu-i 5000, prețurile încep de la 2.500 pentru o trupă care cântă hiturile uzuale pe la nunți. Dacă vrei vedete, plătești, sigur.

    În Cluj sunt și trupe care cântă cu 6000+ euro . Și nu vorbim de vedete, cum ziceam, ci doar de cover-banduri.

      (Citează)

  8. cata: În Cluj sunt și trupe care cântă cu 6000+ euro . Și nu vorbim de vedete, cum ziceam, ci doar de cover-banduri.

    lasa-l pe raducu, am incercat sa ii sugerez frumos ca traieste intr-o bula numita “bucuresti”.

      (Citează)

  9. matilda isi cam da cu parerea la un subiect despre care e paralela si nu intlege nimic: fotbalul.
    Nu ridic sportul asta in slavi, sunt in asentimentul lui Radu, dar aici Matilda a cam vorbit doar sa se auda.
    In rest, keep up!

      (Citează)

  10. 5000 de euro pe formație sunt bani dați aiurea. M-am distrat cel mai bine atunci când am avut muzică faină pe care să dansăm (au fost și DJ mai slabuți). Eu deja știu pe cine voi chema, dacă se va întâmpla vreodată. Și până la urmă e doar o zi.

    Legat de all inclusive, m-am bucurat că nu am luat all-inclusive când am fost în Creta. Mâncarea nu merita. Am avut și sejur fără mâncare luată dinainte, a fost chiar ok, deși poate mai scump.

    Legat de bacșiș, am avut și surprize plăcute în Germania. Acolo oamenii se bucurau când primeau ceva, iar noi fiind obișnuiți să lăsăm bacșiș eram primiți mai bine a doua oară.

    De Mondial nu mai spun nimic. Am ținut cu Croația, dar bănuiam că Franța va câștiga.

      (Citează)

  11. De fiecare data cand nu esti de acord cu ceva ce zice Matilda dar nu ai chef sa deschizi o discutie pe tema asta te uiti in dreapta. It’s funny :)).

    Anywho, tricoul tau este ff haios. De unde il ai?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus