un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 18 iulie 2018

18 Jul 2018  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

    14 comentarii

  1. La stirea 5: nu e vorba de Air ci de Pro… si problema deja devine penibila.
    La air cred ca s-ar fi acceptat usor, nimeni nu vrea performanta pe el. Dar Pro teoretic e gandit pentru munca si e incredibil cum Apple-ul insista pe design si face pipi pe cei care vor sa cumpere laptopul sa faca bani cu el.

      (Citează)

    • Da, mersi, nu știu de ce-am scris Air.

      Eu nu înțeleg de ce oamenii care vor performanță cumpără Apple, în aceste condiții.

        (Citează)

    • Catalin Tanase

      18/07/2018 la 11:27 AM

      Nici eu nu înțeleg asta. Pentru mediul profesional un PC care costa la fel ca un Mac e mai rapid in taskuri de randare, de exemplu. Și asta nu pt că sunt proaste Macurile, dar sunt mult mai scumpe la aceleași performanțe.

        (Citează)

    • Pentru ca au cel mai avansat sistem de operare din lume. :))

        (Citează)

    • Da, fraieri ăia care iau mari coolere pentru desktopul când Apple reușește să răcească totul într-o carcasă de laptop.
      Serios, de unde asemenea așteptări diferite când se folosesc CPU-uri asemănătoare?

        (Citează)

    • Eu am cativa prieteni/cunoscuti care analizau si posibilitate de MacBook Pro pentru urmataorea statie de lucru. In final doi si-au luat RoG (unul editare video, altul editare audio, ambii avusesera MacBook inainte), unul si-a luat Acer Predator (editare video/grafica) si unul singur si-a luat MacBook deoarece canta cu el live in concerte (nu playback, ceva muzica electronica, din cate am inteles pune live samples din Ableton); avea nevoie de stabilitate, HP-ul ii crapase in timpul unui concert, a vrut neaparat OSX ca e mai stabil.

      Altfel… RoG-ul e dublu ca grosime dar n-am vazut inca niciun editor ca se se planga ca are ventilatoarele prea mari si le-ar fi preferat mai subtiri.

        (Citează)

    • Din experiența mea, problema e la bloatware. Toți producătorii de laptopuri bagă tot felul de utilitare și overlay-uri care merg prost sau greu, iar asta îți dă impresia de treabă de mântuială la un laptop scump. Apple are mult mai mare grijă de software pentru că na… fac un singur model și tot ei fac și sistemul de operare.

        (Citează)

  2. Nu exista fabrica de ciment acolo!

      (Citează)

  3. “Noul MacBook Pro cu Core i9 se încălzește mult și limitează automat procesorul.”

    Corectie: Toate MacBookurile [Pro sau Air] se incalzesc mult si limiteaza procesorul:

    https://www.youtube.com/watch?v=wgeh7ZJRhZU

    But people will keep buying them because…reasons…

      (Citează)

  4. Eu zic să mai citești articolul cu paznicii până îl înțelegi.

      (Citează)

    • Cred că era mai simplu să fii de ajutor oamenilor și să spui direct ce-ai înțeles după, dacă vezi o greșeală pe undeva. Așa mai și ajutai comunitatea.

        (Citează)

  5. Sunt doi suspecți reținuți pentru omorul paznicilor, scrie și în titlu și în articol.

    De unde concluzia că s-au omorât între ei și marele WTF?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus