un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 5 iunie 2018

5 Jun 2018  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Roți conice pentru trenuri:

Why train wheels have conical geometry

    9 comentarii

  1. S-au lansat multe lucruri la WWDC, dar doar pe partea de software, ceea ce a fost dezamăgitor. Group Notifications și noul FaceTime mi se par interesante, la fel ca Siri Shortcuts și MacOS Mojave. Ca de obicei, noul IPhone se va lansa la toamnă…

      (Citează)

  2. “Noua interfață Gmail va fi disponibilă tuturor în iulie. Eu am făcut de mult trecerea și-mi place.”
    Inbox ai incercat?

      (Citează)

  3. David:
    S-au lansat multe lucruri la WWDC, dar doar pe partea de software, ceea ce a fost dezamăgitor. Group Notifications și noul FaceTime mi se par interesante, la fel ca Siri Shortcuts și MacOS Mojave. Ca de obicei, noul IPhone se va lansa la toamnă…

    Altul…ști ce înseamnă WWDC? Este vorba doar de software de când s-a inventat WWDC-ul. De hardware auzi în septembrie.

      (Citează)

    • WWDC-ul se bazează pe software, dar anul trecut au prezentat și hardware(HomePod și IPad Pro), pe lângă iOS 11 și celelalte update-uri de soft.

        (Citează)

  4. Și eu am trecut la noua interfață. Îmi place doar pentru că voiam o schimbare, fiind plictisit de aspectul nemodificat de ‘nșpe ani.
    Totuși, nu înțeleg de ce nu există încă un buton prin care să poți salva pozele primite pe e-mail direct în Photos. Da, încă primesc poze prin e-mail.

    Pe Android folosesc Inbox, dar pe laptop, la rezoluția mea de #sărak (1366×768), e aproape inutilizabil.

      (Citează)

  5. Până pe 10 iunie puteți cumpăra bilete la festivalul de anul viitor Afterhills din Iaşi, ediţia mai – iunie 2019, la super preț de 147 lei Full Pass (3-4 zile de concerte) în condițiile în care biletul de o zi a fost de 217 Ron Duminica iar Sâmbătă a fost 237 Ron.

    Anul acesta au cântat: Above & Beyond, Tom Odell, Hurts, Kadebostany, Paul van Dyk, The Crystal Method, Cosmic Gate, Subcarpați.

    Eu am rămas plăcut surprins de show-ul MuseQuartet cu Deliric & SilentStrike.

    În 2017 au participat: ATB, John Newman, Morcheeba, Hooverphonic, Bob Sinclar, Moguai, Moonlight Breakfast, Macanache, ROA etc.

    Știu ca mulți sunt în dubii ce vor face anul viitor pe vremea asta dar dacă din anumite motive nu poți veni la concert sigur îl poți pune in vânzare la un super preț, anul acesta abonamentul Full Pass ajungea 400 Ron.
    Preturile la produse au fost decente, o bere Tuborg la doza a fost 8 Ron.

    Poze și info: facebook.com/afterhillsfestival/

      (Citează)

  6. ms pt noutatile Apple !
    Poate putem citi direct fara sa venim la tn pe site. Cand lenea e mare.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus