un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Îmi place noul Sprite de castravete

1 Jun 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

23 comentarii

Noul Sprite cu gust de castravete este foarte bun. De obicei 90% din sucurile temporare cu arome inedite sunt nasoale, dar acesta le-a ieșit foarte bine!

Eu știam că apa infuzată cu castravete e bună, că am băut așa ceva printr-o cafenea de la noi, dar iată că falica legumă merge bine și în suc. Gustul de castravete este exact cât trebuie și sper să nu fie ceva temporar, ci să-l păstreze pe termen lung la vânzare. Sper să-l scoată și la vadră.

Am băut o singură dată, luat din Carrefour. De atunci l-am tot căutat prin cartier, ba chiar și în două benzinării, și nu l-am găsit. O fi prea nou. Dacă-l vedeți, încercați o sticlă.

Nu știu dacă e o competiție pentru “sucul verii” între acest Sprite și noul 7Up Lemon Sparkling Lemonade, dar dacă este una, 7Up o pierde. Am luat și din acesta o sticlă și mi s-a părut deranjant de acru, genul care-ți face gura pungă. Nu știu cum fac alții limonada, dar mie proporția de o lămâie la un litru de apă mi se pare suficientă pentru o aromă plăcută. 7Up Lemon s-a dus mult, mult, mult mai departe.

Partea bună este că are doar 4,5% zahăr, spre deosebire de restul sucurilor care sunt la 10%. Bine, într-un fel e normal, că nu are rost să pui zahăr mult într-un suc pe care vrei să-l faci acru.

    23 comentarii

  1. Trebuie sa incerci Bucovina cu lamaie!

      (Citează)

    • Sprite cu arome naturale…am ras, buna asta!

      7Up zici ca e un cocktail de E-uri cu sare de lamaie

        (Citează)

  2. Viorel Cristea

    01/06/2018 la 4:19 PM

    7up lemon e bors cu acid

      (Citează)

  3. …..Castravetii si roșiile sunt fructe nu legume!

      (Citează)

  4. Daca il amestec cu niste suc de rosii pot sa zic ca am servit o salatã?

      (Citează)

  5. In Olanda am baut Sprite fara zahar care are gust exact ca Sprite’ul de la noi! Mi s-a zis ca nici nu mai produc Sprite cu zahar ca nu are rost!

      (Citează)

  6. Limonada aia de la 7UP e nasoală. Aveau un stand la Food Truck Festival și am gustat. De la ce Carrefour ai luat Sprite-ul? La cel de lângă mine nu au.

      (Citează)

  7. Poate iese și Sprite cu zeamă de varză.

      (Citează)

  8. Comentariile de aici sunt mai delicioase ca sucul

      (Citează)

  9. sunt curios ce inseamna aroma naturala.
    au stors castraveti pana li s-a facut rau?

      (Citează)

  10. castravetele este un fruct, nu este leguma :) acum ca stim asta parca se potriveste si mai bine in suc, nu?!

      (Citează)

  11. Sincer mi-e si frică să-l încerc…
    Ultima dată când am băut ceva atât de ciudat a fost vara trecută cu un Nestea de mentă și a avut gust oribil :(

      (Citează)

  12. Am gustat. O mizerie!

      (Citează)

  13. Mie mi s-a parut ingrozitor, am baut jumatate de sticla de 0.5 in cateva zile si pana la urma l-am aruncat.

      (Citează)

  14. Acest Sprite cu castravete este oribil… nu am putut sa îl înghit. Efectiv am scuipat singura gura pe care am luat-o…gusturile nu se discuta dar sucul asta e pe departe cel mai prost pe care l-am încercat…

      (Citează)

  15. Voi sunteți plătiți de 7up!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus