blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Tech7 – ediție specială hands-on cu noul LG G7

5 May 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Ieri am aflat că mă pot juca pentru câteva ore cu noul LG G7, o mostră sosită în țară și care pleacă mai departe. Zis și făcut, am transformat ocazia într-un episod special din Tech7.

Rămân la ce-am scris după lansarea telefonului: LG G7 pare un model bun pentru cei ce vor un telefon performant și atât, fără diverse funcții sau artificii pe care poate nu le vor utiliza, dar le plătesc. G7 vine cu foarte puține programe preinstalate, vine cu funcțiile uzuale unui LG (double knock pe ecran, camera suplimentară wide pe spate etc), cu un ecran foarte luminos și hardware audio de calitate, iar prețul pe piață sper să fie bun.

  6 comentarii

 1. Cine are bani își ia un iPhone.
  Restul sunt mizerii

    (Citează)

 2. Mihai:
  Cine are bani își ia un iPhone.
  Restul sunt mizerii

  Ai uitat sa spui: SARACILOR!

    (Citează)

 3. absolut!!

  Adi: Ai uitat sa spui: SARACILOR!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus