un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 10 mai 2018

10 May 2018  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

Conturi românești de urmărit: Claudia Pavel.

  10 comentarii

 1. Claudia Pavel ? Why? Sa vedem cum și-a pus fațete dentare mai nașpa ca ale Raduleascai?

    (Citează)

 2. Case de marcat…. daca ai ceva in neregula imediat te ard cei de la ANAF. Dar ei deja au 3 amanari in privinta termenului pt introducerea noilor case de marcat si nu ii penalizeaza nimeni.

    (Citează)

 3. Decat foto spion cu EQC, nu mai bine un drive test (sort of) https://www.youtube.com/watch?v=Y7ZjkoJgXWk ?

    (Citează)

 4. Claudia Pavel, iliterata aia care nu stie nici acum cum se pune virgula si care nici cand era in Candy nu merita bifata.

    (Citează)

 5. Nimic despre “târgul” High End 2018 din Munchen? :(

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus