un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 10 aprilie 2018

10 Apr 2018  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Am încheiat concursul cu vouchere Razer Games Store, câștigătorii sunt: Andrei, Adrian, David, Gaboru, M V P, Thundermap, Ndro1d, Jean, CatalinT și Robert. Veți primi pe email un voucher.

Conturi românești de urmărit: Rodica Miron.

  7 comentarii

 1. Spune i tu lui Bogdan ca EC a mai fost in Bucuresti si cu un line up excelent! Acum pare o carpeala dublata si de faptul ca n au reusit continuitate anuala dupa debutul de acum 2-3 ani

    (Citează)

 2. Ce se agită Telekom să-și facă reclamă dar nu le-a trecut prin cap să rezolve problemele de pe site-ul TelekomTv unde de ceva vreme nu mai poți viziona online posturile TV deși în contract se laudă că ai această opțiune.

    (Citează)

  • Nu cred că oamenii care organizează EC sunt aceiași ce pot rezolva streamingul online al posturilor TV.

     (Citează)

  • nwradu:
   Nu cred că oamenii care organizează EC sunt aceiași ce pot rezolva streamingul online al posturilor TV.

   sau macar sa ofere si ei semnal + internet intre statiile de metrou in 2018.

     (Citează)

 3.   (Citează)

 4. Mihai Dobre:
  iubita lui Zedsly
  https://www.instagram.com/noemidemeter

  Iubita cui?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus