un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Seriale noi: Carter începe în această seară pe AXN (p)

10 Apr 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

2 comentarii

În această seară, la ora 22, debutează pe AXN un nou serial numit Carter, un serial polițist de comedie, ceva amuzant și lejer de urmărit înainte de culcare. Se va difuza în fiecare zi de marți.

Personajul principal, Harley Carter, este un actor care a interpretat mulți ani rolul unui detectiv într-un celebru serial de la Hollywood, dar un scandal surprins de paparazzi îl face să ia o pauză și să revină în orășelul său natal, un loc liniștit din Canada. Aici, dorind să pună în aplicare cele învățate ca actor, devine un detectiv real, implicându-se în câteva mistere ale localității alături de câțiva prieteni din copilărie.

Practic, un serial din categoria “un tip celebru revine în orașul natal pentru a-și reveni după o problemă”, dar cu umor și ceva “chimie” promisă între Carter și cei doi prieteni din copilărie ce-i devin parteneri în investigații. Sunt doar 10 episoade în acest prim sezon, dar sper că-l vor continua ulterior difuzării acestora. Avem nevoie de mai multe comedii la televizor.

Carter este jucat de Jerry O’Connell, un actor pe care cei de vârsta mea îl asociază probabil cu o mulțime de comedii “de adolescenți” precum Tomcats, la care țin minte că am râs cu lacrimi la cinematograf, cândva după orele de liceu. A jucat și în Kangaroo Jack, Jerry Macguire sau serialele Crossing Jordan, dar este posibil să vi-l amintiți și mai bine din Sliders, un serial SF în care niște tineri călătoreau în lumi paralele ale Terrei.

Actrița Sydney Poitier, pe care am văzut-o în diverse alte seriale polițiste, și Kristian Bruun întregesc echipa de care vorbeam.

AXN mai are câteva seriale interesante pregătite pentru primăvară-vară. Pe 16 aprilie debutează două dintre ele, SEAL și SWAT, cu nume ce explică deja subiectele (în SWAT joacă rolul principal Shemar Moore, pe care-l știu din Criminal Minds), iar pe 20 aprilie are premiera American Gods / Zei americani, serialul făcut recent de Amazon și care acum va fi difuzat și de AXN.

  2 comentarii

 1. Sydney Poitier este fiica lui Sidney Poitier, haha. Ce imaginație…

    (Citează)

  • Da, mă întreb de ce i-a adăugat acel y în nume. Probabil ca să poată face cumva diferența între persoane, că nu mergea să adauge Jr. la final.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus