blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Eu glumeam cu tricourile alea…

24 Apr 2018  ·

GÂNDURI  ·

20 comentarii

Știu că sunt un mare influencer (în special de când am adus Instagram-ul în România, în 2015), dar când spuneam că nu înțeleg tricourile pe care scrie mare numele brandului, de exemplu Levi’s, nu era un mesaj subliminal prin care îndemnam pe toată lumea să-și cumpere unul.

Și totuși, așa pare să se fi întâmplat. Sau poate s-au dat pe gratis undeva, nu știu exact, dar în ultimele două săptămâni am văzut zeci de persoane cu astfel de tricouri. La Picnic in the Garden, de exemplu, cred că minim 10 persoane purtau același tricou alb cu scris roșu. La un moment dat am văzut chiar un cuplu, el și ea, purtând același model de tricou. Costă 70 de lei pe Fashion Days, o fi și asta o explicație, dar de ce-i Levi’s așa popular dintr-o dată? E noul Kenvelo?

Să încerc alt mesaj subliminal: care-i faza cu domnișoarele ce poartă fuste de tip “școlăriță”, din acelea în carouri, eventual cât mai scurte? Sunteți la școală sau în oraș? Eventual combinate și cu un tricou alb sau o cămașă albă, desfăcută mult la nasturi, eventual înnodată neglijent peste buric. Nu purtați așa ceva, este oribil!

  20 comentarii

 1. Dacă merge faza cu fustițele te votez influenceru’ anului!

    (Citează)

 2. Eu votez cu 2 mâini dacă iese asta

  AI_core:
  Dacă merge faza cu fustițele te votez influenceru’ anului!

    (Citează)

 3. Cred ca am nevoie de o astfel de fusta ?

    (Citează)

 4. O mica corectie: dintr-odata.

    (Citează)

 5. fustele arata interesant.

  Mai ales ca in romania fustele de scolarita nu arata asa, deci nu exista risc de confuzie.

    (Citează)

 6. +1 pentru fuste. Dacă sunt combinate cu bocanci înalți îmi amintesc de clasa a noua, iar asta era in 94.

    (Citează)

 7. inseamna ca ai multi haiteri daca chiar asa sta treaba, cam cum e foso,moso,coso,loso pentru mine, tot ce recomanda sau este sponsorizat acolo NU comand din ambitie!

    (Citează)

 8. hey, putea sa scrie mai finut levis’s pe tricou mai discret dar cine stie care e politica firmei probabil e si un interes comercial.Si eu sunt fan levi’s si am o gramada de tricouri de la ei dar nu e vorba de brand e vorba de calitate si rezistenta in timp, au si o gramada de modele mai discrete unde nu se vede sigla atat de mare..eu unul nu as compara cu Kenvelo ..sunt ani lumina intre Kenvelo si Levi’s. Multe salutari, iti respect parerea chiar daca nu picam pe aceeasi unda :)

    (Citează)

 9. Azi am vazut prima data fusta din asta. Don’soara avea si geanta asortata.

    (Citează)

 10. Ai cu instagramu e in gluma?
  Intreb si eu ca iti verific blogu’ de vreo 2 luni doar , insa afirmatia asta pare a fi sarcasm , insa asta e un blog de informare nu de tip “maruta vs. capatos”. Dava vreau manele ma duc la zoso ca ii specialist in genul asta de rahaturi.
  Deci??

    (Citează)

 11. [Citat]…fuste de tip “școlăriță”, din acelea în carouri, eventual cât mai scurte? […] Eventual combinate și cu un tricou alb sau o cămașă albă, desfăcută mult la nasturi, eventual înnodată neglijent peste buric… [citat]

  Practic ai descris-o pe britney spears in “hit me baby one more time” sau cum ii zicea. Avea si ciorapei lungi daca imi amintesc eu bine.
  Asta era acum vreo 20 de ani, give or take.
  Eu nu prea vad domnisoare imbracate asa pe strada in bucuresti in zilele noastre si merg destul de mult pe strada.
  Deci concluzia e ca esti un bosorog libidinos care are fantezii de cand era el adolescent :-))

    (Citează)

 12. Robo: Deci concluzia e ca esti un bosorog libidinos care are fantezii de cand era el adolescent :-))

  Nu toti suntem asa?

    (Citează)

 13. Te votez omul anului!
  Sa vina fustele!

    (Citează)

 14. ” Știu că sunt un mare influencer (în special de când am adus Instagram-ul în România, în 2015 ”

  Mă, mai bine nu îl aduceai. Sau mai bine faceai sa dispara bisericile. Dar nu, tu a trebuit sa aduci Instagramul in Romania in 2015. Tu si aia cu lumina de inviere. Ai venit cu un avion special de pe State si ne-ai adus noua, saracilor din Carpati, Instagramul.

    (Citează)

 15. uite aici o explicatie foarte buna https://np.reddit.com/r/femalefashionadvice/comments/8v5doh/taste_status_symbols_and_visible_branding/e1kst3w/?context=3

  eu sunt satul sa vad peste tot tricourile cu levi’s

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus