un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Care-i faza cu hainele pe care scrie mare numele brandului?

27 Jul 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

25 comentarii

N-am înțeles niciodată hainele pe care scrie mare de tot numele brandului respectiv. De ce, le port ca să fiu o reclamă ambulantă? Plătesc bani pe un tricou ca să fac reclamă brandului respectiv, un tricou banal cu litere de-o șchioapă pe el?

De asta nu mi-a plăcut niciodată ceva de la GAP, pe vremea când erau în România. Pe toate hainele lor scria mare GAP și asta era tot design-ul. Același lucru și la Kenvelo, în majoritatea cazurilor.

Zilele trecute eram într-un magazin Levi’s. Mișto blugii, îi recomand (la reduceri). Dar era acolo un semn cu “noua colecție de tricouri”, iar pe toate tricourile scrie LEVI’S.

Care-i faza cu noua colecție? Au făcut tricouri cu numele firmei acum și pe negru și roz? Înainte erau doar pe albastru și alb?

Puteți găsi Levi’s și la Fashion Days, apropo.

    25 comentarii

  1. Intrebarea e retorica, nu? Asta conteaza de fapt la o haina: sa vada lumea ca iti permiti sa iti cumperi de la firma X. Degeaba porti tu un tricou de la SuperDry pe care ai dat 30 de euro daca nu scrie mare si lat pe el numele firmei. Cum o sa stie ala care te vede ca tu iti permiti? Parvenirea asta are si ea un stil al ei.

      (Citează)

  2. Razvan Costache

    27/07/2017 la 3:06 PM

    Gabi Miron:
    Mie îmi plac și tricourile la 15 lei din Pepco ;-)

      (Citează)

    • Razvan Costache

      27/07/2017 la 3:07 PM

      oh, da, si mie…si de la Lidl

        (Citează)

    • Anul asta:
      eu am luat din Auchan (brandul lor, Inextenso). 11 lei tricourile iefinte, 28 de lei cele de fite :) (material mai bun, 85% bumbac, nu se intind la primele 6-7 spalari. Cu printuri misto sau deloc.
      Tricou bun si foarte comod iau de cate ori imi iese in cale UA Charged Cotton (Loose), doar cu simbolul mic printat in lateral, modelul vechi 100% bumbac, 80-90 de lei. La modelul nou au schimbat materialele si se plange lumea. Am gasit in UK vara trecuta si am luat trei. Am gasit si la noi in Hervis si am mai luat unul. Dar au inceput si astia sa puna ditamai textul pe piept.
      Pantaloni cu buzunare laterale suple, comozi si utili de la Decathlon.
      Incaltaminte de la Joya (aici e cu schepsis, sunt niste incaltari fabulos de comode, la care am ajuns din motive de sanatate. Probabil nu as fi dat atatia bani…)

        (Citează)

  3. Razvan Costache

    27/07/2017 la 3:07 PM

  4. Gabi Miron:
    Mie îmi plac și tricourile la 15 lei din Pepco ;-)

    Mie cele de 12 lei de la Decathlon, simple si cu un material foarte bun. Nu tin mai mult de 10 spalari, dar nici nu trebuie.

      (Citează)

  5. Tricouri cu Levis au 99% din bloggeritele de fashion !

      (Citează)

  6. La fel de absurd si cu plasele de la magazine, pe care scrie mare numele magazinului, dar esti taxat pt ele – billa, kaufland. Wtf. Dau bani sa fac reclama pe strada magazinului. Panou publicitar umblator.

      (Citează)

    • la naiba asta voiam sa zic eu!! :((

        (Citează)

    • +1 la asta. Sa zicem ca cei de la Mega Image au avut o idee ceva mai buna cu sacosele alea cu diferite motive pe ele. Da’ cele de la Kaufland sau si mai rau – Penny mi se par absolut tampite

        (Citează)

  7. E un semn ca iti permiti Levi’s. E ca si cum ti-ai da tag #AmBaniDeLevis, Exista probabil si persoane care sunt interesate de acest tag.

      (Citează)

  8. Tricourile din Lidl – 20-35 lei – sunt excelente si fara imprimeuri mari cat roata carului.

      (Citează)

  9. nwradu:
    De ce zici asta?

    Pentru ca..nu are legatura cu tine. Pur si simplu, daca ai Bitdefender instalat, la prima accesare (de cand ai deschis calculatorul, NU in general) a ORICARUI site, iti spune ca are o problema cu certificatul si blocheaza pagina. Daca pur si simplu dai refresh sau mai dai o data clic pe aceeasi pagina, merge fara probleme.

      (Citează)

  10. E o forma de semnalizare, “imi permit sa dau banii pe chestii de-astea”. Aceeasi idee cu ceasu’ de ghiolban la mina.

    Oamenii fini cumpara ceasuri care costa $1000 dar n-au nici un insemn pe ele. Ori esti suficient de bogat incit sa te fi interesat si tu de ele, ori habar n-ai ce se intimpla. E o metoda foarte subtila sa te recunosti cu alti oameni bogati lol.

      (Citează)

    • nu, domnule, doar un idiot da atatia bani pe un ceas. indiferent cati bani ai avea, timpul trece la fel….

        (Citează)

  11. Mie imi displac tipul asta de tricouri, in care mai si faci reclama la un brand. Daca ai ceva mesaj funny pe tricou sau ceva logo care sa reprezinte ceva, excelent, dar altfel, mai bine nu.

      (Citează)

  12. eu caut numai alea pe care scrie cu aceeasi culoare, dar difera numai putin textura. le vezi numai dintr-un anumit unghi ;)

      (Citează)

  13. Salut ! Vreau sa fiu inteles de la inceput ; nici mie nu imi plac aceste tricouri. Prea “sar in ochi” ( adidas , gap , d&g, etc)As vrea totusi sa te intreb : de ce pe bauturi ( racoritoare sau nu ) apare brandul scris cu litera mare ? Sau producatorii de masini ( cerculete , stele , ingeri , căiuti ) . Sa fim seriosi ; ies in evidenta . La fel produsele electronice (Samsung , Lg, etc ) . E adevarat , unele companii( si nu sunt putine) aleg aceasta cale pentru ca cei ce le folosesc produsele sa se simta apartinind unei clase , grup ; dar , cred eu , ca e str doar pentru o anumita piata de desfacere.. La o adica , nu ar trebui sa blamam producatorul ci “””cumparatorul “”” (? ( si l-am pus in trei randuri de ghilimele ).

      (Citează)

  14. Nike si Adidas folosesc logouri pe produsele lor, dar unele arata chiar bine, nu e tot timpul un logo standard, imprimat pe tricou, rucsac sau pantoful.

      (Citează)

  15. eu din EU: Pentru ca..nu are legatura cu tine. Pur si simplu, daca ai Bitdefender instalat, la prima accesare (de cand ai deschis calculatorul, NU in general) a ORICARUI site, iti spune ca are o problema cu certificatul si blocheaza pagina. Daca pur si simplu dai refresh sau mai dai o data clic pe aceeasi pagina, merge fara probleme.

    Asta cred ca-i optiunea aia Scan SSL din Web Protection. Poate fi dezactivata.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus