un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bora Bora pare o destinație bună de concediu

27 Jul 2017  ·

TURISM  ·

27 comentarii

Găsiți câteva minute pentru a privi acest clip video filmat prin Bora Bora. Nu veți regreta.

Mi se pare greu de crezut că există locuri atât de frumoase în lume. Apa aceea limpede, plaja, munții din zare, căsuțele pitorești, chiar și acei rechini ce înoată în jurul tău (un pic creepy, nu știu dacă m-aș băga chiar la așa ceva), totul mi se pare de vis. Sunt genul de imagini ce te fac sa vrei să muncești și să câștigi mai bine.

Sper să ajung cândva acolo. Anul trecut am văzut ce frumos este în Zanzibar și anul acesta acolo am mers. Poate cândva și în Bora Bora (care-i în Polinezia Franceză, fix în mijlocul Oceanului Pacific). Nu zic “la anul” pentru că m-am uitat rapid pe oferta unei agenții de turism fix pentru hotelul Le Meridien din clip și costă 7500 de euro… de persoană.

Eu tot nu m-am prins cum se poate pune o piesă muzicală a cuiva pe un clip YouTube ca să nu ți-o taie YouTube de la difuzare.

    27 comentarii

  1. se ajunge greu din pacate.

    peisaje de astea gasesti si in maldive, mai aproape si un pic mai accesibil.

      (Citează)

  2. nu mai iei suzuki și mergi :D

      (Citează)

  3. Astea mi se par concedii de făcut la 60+ ani când stai tolănit in șezlong toată vacanta.
    Iti recomand Japonia sau alte tari asiatice gen Myanmar unde vezi în fiecare zi ceva nou.
    Daca vrei sa ramai in europa as recomanda un tur Cehia-Bratislava, poate si Polonia iar pentru septembrie-octombrie Cote d’azur cu cazare in Carnoles ca e mai ieftin dar ajungi ușor in orice locație cu trenul TER iar acum ai avion low cost la 120 Euro dus întors.
    In Kazakhstan iți recomand un loc fain: coord.info/GCMGW9

      (Citează)

    • La mine creste sensibil libidoul soției in locuri ca astea. Dacă îi zic că o duc la Bratislava cred ca are o criză de frigiditate. În octombrie pe Cote d’Azure plouă si e frig.

      Plm unii merg in concediu sa se relaxeze, nu sa obosească explorand lucruri noi.

      La 60+ n-o sa mai am cu ce. Atunci mergem la bai si in croaziere.

        (Citează)

    • Sunt două tipuri de concedii: alea în care te relaxezi din toate punctele de vedere (peisaj frumos, mâncare bună, cocktailuri etc) și alea în care vizitezi diverse și mergi 20 km pe zi.

      Nu văd de ce n-ar putea merge în ambele tipuri.

        (Citează)

  4. Mă uit și eu de mulți ani.
    Ce mă sperie încă este durata zborurilor. Trecând peste costuri care sunt într-un mare fel, practic e nevoie de 2-3 zile in LA și la dus și la întors pentru spart timpul petrecut in avioane. Chiar nu mă văd stând prin avioane 25-26 de ore! Plus diferența de fus orar care face adaptarea lungă.
    Ar fi nevoie de 3 săptămâni adunat ca să merite savurat.
    Întâi polul sud și apoi Bora Bora ?

      (Citează)

  5. da ce, cand esti tanar nu poti sta tolanit?

    lazar:
    Astea mi se par concedii de făcut la 60+ ani când stai tolănit in șezlong toată vacanta.
    Iti recomand Japonia sau alte tari asiatice gen Myanmar unde vezi în fiecare zi ceva nou.
    Daca vrei sa ramai in europa as recomanda un tur Cehia-Bratislava, poate si Polonia iar pentru septembrie-octombrie Cote d’azur cu cazare in Carnoles ca e mai ieftin dar ajungi ușor in orice locație cu trenul TER iar acum ai avion low cost la 120 Euro dus întors.
    In Kazakhstan iți recomand un loc fain: coord.info/GCMGW9

      (Citează)

  6. Legat de muzica, probabil au folosit un serviciu gen:
    http://www.epidemicsound.com

    Daca pui pe clipurile youtube piese de aici, nu mai ai problemele cu youtube de care ziceai.

      (Citează)

  7. ”coloana sonoră” nu e cumva vreo melodie din aia gratis din biblioteca youtube?

      (Citează)

  8. Nu ți-o taie dacă accepți sa ruleze reclame pe clipul tău și sa încaseze ei banii nu?

      (Citează)

    • Nu știi niciodată. Vine o atenționare care-ți spune ce se va întâmpla, dar e în funcție de ce-a ales proprietarul muzicii să se întâmple. În cel mai rău caz, poate fi blocat clipul tău, iar la trei din astea ești out.

        (Citează)

  9. Coincidenta sau nu acum 2 zile m-am uitat si eu dupa oferte si totul pleaca de la 5,000 in sus in functie de perioada si resort. Cum ziceau si cei de mai sus, sunt multe zboruri si ar trebui luat in calcul 2 popasuri in LA.

    Cred ca BB va fi destinatia de pe la vreo 40 de ani…pana atunci, ne multumim cu a 2 a calatorie in Maldive in iarna aceasta.

      (Citează)

  10. Exista posibilitatea ca pt editare sa fi folosit anumite softuri care ofera deja muzica cu licenta. De exemplu Quik.

      (Citează)

  11. Exact. Tot cu rechini, si din aia “clasici”, si din aia plati, manta ray (merita experienta din plin, mai ales noaptea cu lanternele). Si ai cam tot ce vad in filmulet: apa limpede, nisip alb, bungalouri pe apa, mai putin muntii din zare :D.
    Si e cam 3000 de persoana.

      (Citează)

  12. in zanzibar cum a fost?

      (Citează)

  13. Da, clipul este frumos, Bora Bora este extraordinara dar doar daca stai in resort, odata iesit afara se schimba total(asta este oricum valabila in toate destinatiile exotice), oamenii din Polinezia Franceza nu sunt chiar pe gustul meu, de exemplu vorbeam cu un localnic de cateva minute in port cand brusc i-a smuls ochelarii unui prieten si a fugit, pentru o pereche de cativa dolari era cat pe ce sa omoare un om (era o zona cu multe stanci), foarte dificili ca oameni, daca tot vrei sa cheltui atatia bani mai bine incearca Hawaii, din Polinezia Franceaza Raiatea mi s-a parut mult mai ok. Impresiile astea sunt din 2007, poate intre timp s-au mai schimbat. Papeete iarasi merita vazut daca iti asumi ca poti tolera avansuri de la alti barnati din 30 in 30 de minute (terase, restaurat, cluburi), daca totusi vrei sa vezi zona asta mai bine incearca alternativa unei croaziere.

      (Citează)

  14. Eu sunt cel mai relaxat. Nu am voie la soare :))))

      (Citează)

  15. @nwradu cel mai probabil e o piesă fără copyright, free, cel puțin mi se pare că se repetă, oricum sună frumos.

    Am rămas fără cuvinte, arată superb!!!

      (Citează)

  16. 1. Rechinii aia sunt rechini de recif , inofensivi pentru oameni.
    2. @1:36 e o baracuda care in functie de regiune este periculoasa deoarece ataca si omul. (in unele regiuni sunt mult mai agresive decat in altele). Si au o muscatura destul de nasoala care favorizeaza pierderi mari de sange. Eu n-am prins/vazut.
    3. 7500 de euro de persoana mi se pare un tarif pentru prosti sau cei care nu au ce face cu banii . De altfel toti astia cu “agentiile” sunt niste bisnitari jegosi. Eu am fost acu 2 ani la Pearl Beach Resort, cazare prin booking com luata cu aproximativ 7-8 luni inainte, si m-a costat undeva la 2000-2500 de euro cazarea , 2 persone dar puteai si muuult mai ieftin. De altfel m-am uitat acu sa vad preturile si am gasit pentru 6 nopti si la 500 de euro , 2 persoane , la Oa Oa Lodge. Biletul de avion recunosc ca l-am lua cu aproape 11 luni inainte si am dat undeva la 4000 de euro/ 2 persoane si cu 2 escale pana in Papeete. De acolo mai zbori cam 30-40 min cu avion de mici dimensiuni cu elice unde mai platesti cam 700-800 coco / 2 persoane. Deci practic aproximativ 7000 de coco /2 persoane. Si nu bag mana in foc ca am luat cel mai ieftin (ca am pus si ceva servicii la biletul de avion prin care sa imi dea o parte din bani inapoi daca cumva se intampla ceva si nu mai puteam merge. Deci 7000 / 2 persoane vs 7500 / persoana eu zic … ca nu tre ai mult cap de ce sa nu mergi prin agentii de turism.
    4. Piesa aia am mai auzit-o in vreo 10000 de clipuri de genul asta “how it was in ….”
    5. Daca vrei mai multe info , let me know dar nu te duce prin agentii. fa-ti tu itinerarul din timp , cauta singur cazare (poate ai si genius prin booking) si o sa iesi mult mai bine. Sau daca vrei sa cotizezi la X5-ul sau Tourageul coloratului (cel mai probabil patron de agentie de turism) atunci incredinteaza-le increderea :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus