un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 februarie 2018

23 Feb 2018  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

NSFW: Stefani Potter.

    14 comentarii

  1. Di ce n-om avea și noi apple pay în RO? Bine, nu-mi răspundeți… știu de ce!

      (Citează)

  2. Referitor la Apple Pay, sunt curios câți dintre cei ce plâng după el folosesc alte soluții de payment cu telefonul. Eu am pe un android BT Pay și trebuie să spun că e foarte bine făcut și user friendly. Pentru iPhone mi-au dat un sticker ce practic e un alt card wireless.

    Frumoase prețuri la telefoane. Când te gândești că acum 10 ani un vârf de gamă era cam 300 de euro și camerele foto aveau senzori mișto și blițuri xenon.

      (Citează)

  3. Soluția cu aplicația terță și cu șticăr mi se pare jenantă în condițiile în care terminalul are deja infrastructura necesară. Plus, ce mă fac dacă nu vreau neapărat să fiu clientul BT?

      (Citează)

    • La Android nu e cu sticker, doar la iPhone.

      Și oricum, Apple Pay sau Google Pay nu merg cu orice bancă, ci doar cu cele partenere lor.

        (Citează)

  4. Cătălin Tănase

    23/02/2018 la 10:31 AM

    George:
    … în condițiile în care terminalul are deja infrastructura necesară.

    Pai are infrastructura, dar iOS nu ofera acces la functionalitatea NFC a telefonului. Da, e jenanta dar nu pt banca. De ce crezi ca exista vorba aia: Ai smartphone sau iPhone :)))))))

      (Citează)

  5. Ai smartphone sau iPhone :)))))))

    Vrei neapărat să dezgropăm securea miștoului?

    Accesul la infrastructură pe care nu-l oferă iOS este de fapt din motive pecuniare (comisioane ”percepute” de Apple). Aia e, pot înțelege acest lucru. Dar asta nu înseamnă că nu mă pot văicări, nu?

      (Citează)

    • Cătălin Tănase

      23/02/2018 la 3:35 PM

      Nu e de nici un comision, nimic! Tine de arhitectura sistemului de operare, care este destul de închis. Mai tine și de faptul că vor să promoveze soluția proprie, Apple Pay

        (Citează)

  6. Nu știu dacă doar mie îmi apare așa, însă la FT . com trebuie să fiu abonat ca să pot citi știrea despre achiziția companiei americane.

      (Citează)

  7. George: Vrei neapărat să dezgropăm securea miștoului?

    Accesul la infrastructură pe care nu-l oferă iOS este de fapt din motive pecuniare (comisioane ”percepute” de Apple). Aia e, pot înțelege acest lucru. Dar asta nu înseamnă că nu mă pot văicări, nu?

    N-are sens, omul are dreptate cu vorba aia..aifonu inca e o basinuta cu minusuri elementare in comparatie cu mai marii Android.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus