►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄
Nu cred că e cazul să mai spun cuiva din București despre restaurantul Alt-Shift de deasupra clubului Control (serios), aflat lângă Cercul Militar. E mereu plin, nu mergeți acolo fără rezervare, iar în weekend de obicei nu se poate face rezervare în aceeași zi.
Am fost de puține ori acolo, dar am apreciat lista mare de vinuri disponibile la pahar. Am mâncat cândva și un burger, a fost bun, dar nu memorabil, plus că “îl vreau făcut mediu” nu înseamnă multe acolo; o supă de ceapă a fost bună. Recent am văzut că au trecut spre porții de mâncare tot mai mari, fac un șnițel mare cât un mousepad (și e bombă calorică, îl acoperă cu sos gorgonzola), coaste, fripturi etc.
Vreau însă să vă atrag atenția/să vă fac poftă de tortul lor de bezea. Porția este foarte mare, bezeaua este foarte bine făcută (cel puțin eu așa am primit-o), crema din interior e bună, merge bine cu fructele de pădure. Este unul dintre cele mai bune și inedite deserturi din centrul orașului, că nu mulți fac torturi de bezea. Au și un cheesecake foarte bun la Alt-Shift, dar bezeaua e comoara ascunsă.
Tortul e de ieri, dar fotografiile cu burgerul sunt de acum un an, așa că e posibil ca acesta să arate altfel acum.
Alt-Shift se află pe strada Constantin Mille nr. 4, lângă hotel Capitol. Au site oficial și pagină de Facebook, orar L-J 12 PM – 5 AM, V-S 12 PM – 6 AM, D 12 PM – 3 AM. Cu parcarea e mai greu în zonă, dar în weekend se găsesc locuri pe la Arhitectură, în cea subterană de la Universitate sau pe strada Brezoianu.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
18 comentarii
12/01/2018 la 2:52 PM
azi a venit un coleg cu prajituri, ca maine e ziua lui. toti au luat cu bun simt, eu am mancat juma de tava :/
Giovani(Citează)
12/01/2018 la 3:30 PM
Si sunteti 3 in firma..asa e? :)
Floare(Citează)
12/01/2018 la 6:54 PM
Lasă, că le-a adus ca să fie mâncate.
nwradu(Citează)
12/01/2018 la 7:37 PM
Creca păsăricile de acolo sunt comoara ascunsă mai degrabă.
@Floare: Floare X, tu ești, bre?
Tano(Citează)
12/01/2018 la 3:28 PM
In interior e crema de branza?
Si deasupra e dulceata de coacaze?
Madalina(Citează)
12/01/2018 la 6:54 PM
Nu e cremă de brânză, ci o cremă asemănătoare cu frișca. Nu pot confirma coacăzele, nu mă pricep la din astea. Fructe roșii de pădure :P
nwradu(Citează)
12/01/2018 la 3:32 PM
Pe Chrome arată că ai ceva probleme cu certificatul SSL (connection not secure) – țin minte că era în regulă dățile trecute, poate mă înșel.
Și prăjitura arată bine și o voi încerca :D
Radu(Citează)
12/01/2018 la 6:53 PM
Nu am certificat SSL și Chrome a început să semnaleze mai cu spor astfel de site-uri. Probabil voi pune unul anul acesta.
nwradu(Citează)
13/01/2018 la 12:13 PM
Let’s Encrypt works just fine :D
Radu(Citează)
12/01/2018 la 3:48 PM
Tot din categoria deserturi gustoase recomand restaurantul Sardin (blvd. Mircea Voda) unde au o placinta de mere fierbinte (trebuie comandata cu 50 min inainte) peste care arunca o intreaga caserola de inghetata de vanilie care se topeste frumos. Ambele homemade. Mi-a adus aminte de strudelul din Inglorious Basterds. Merita incercat :)
Alin.c(Citează)
13/01/2018 la 12:23 AM
Da, si costa 40lei, probabil cel mai scump desert din Bucuresti si e mediocru.
Nu merita, e o placinta banala fierbinte pe care s-a pus inghetata, wow ce efect incredibil, ceva rece peste ceva fierbinte.
Strudelul asemanator cu cel din Inglorious Bastards gasesti probabil doar la Viena, are o tona de unt dar e demential. Care se serveste cu frisca si scortisoara (asa cum trebuie) si e mai ieftin ca asta din Bucuresti.
Tano(Citează)
12/01/2018 la 5:37 PM
Mai e și Shift, din același grup, pe la română, Eremia Grigorescu. La fel de bună mâncarea, eu și grădină, vara.
Ioana(Citează)
13/01/2018 la 12:25 PM
Acesta este tortul Pavlova.
Oricînd doriti puteti apela sa l obțineți.
Barolescu mariana(Citează)
13/01/2018 la 6:19 PM
Si comodo da gratuit acum si e integrat cu cpanel.
Jimmy(Citează)
13/01/2018 la 8:45 PM
Eu nu inteleg cum puteti manca asa ceva. Nu ma refer la tort, ala merge o data la 1-2 saptamani si recunosc ca arata excelent. Ma refer la chestia aia din pozele de sub tort.
Doru(Citează)
14/01/2018 la 10:05 AM
Il prinzi cu două mâini, ca pe felia de pepene, caști gura mare și muști din el. E nevoie de ceva antrenament să mănânci un burger, dar într-un final vei reuși.
Paul(Citează)
14/01/2018 la 7:41 PM
Wow, chiar esti inteligent. Nu ma asteptam sa fie asa de simplu.
Doru(Citează)
15/01/2018 la 2:07 PM
40 ron pentru 2-3 persoane nu e chiar asa rau. Eu sunt burghez ca Giovani si imi permit, saracule!
Anyway, sa stearga Radu recomandarea mea, ca nu merita!
Alin.c(Citează)