un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 28 decembrie 2017

28 Dec 2017  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

NSFW: Kate Sarkissian, recomandată de Alexduduman.

  6 comentarii

 1. Aia cu hdd-urile care se strica de la unde sonore au descoperit-o cei de la ING la celebrul experiment din Bucuresti cand au reusit sa puna pe butuci 2 zile toate serviciile:)

    (Citează)

 2. Satelitul ala pierdut a fost lansat de Rusia. Iar s-a imbatat Ivan.

  Io in locul lui Putin as da o lege ca inginerii spatiali sa nu aiba voie sa bea vodka decat dupa o lansare reusita.

    (Citează)

 3. cata:
  Acolo la NSFW e photoshop rusesc și chirurgie rusească, mai degrabă… :))

  Nu am o problema din asta…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus