un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 8 noiembrie 2017

8 Nov 2017  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

NSFW: Lauren Simpson, recomandată de Florin.

    16 comentarii

  1. iOS are 100% instalari, iOS 11 are 52%.

    Interesant pluginul de Messenger. Imi imaginez ca vor aparea robotei prin spate cu care poti sa vorbesti direct sa dai anumite comenzi, etc. Ar fi si mai usor sa scrii pe Facebook ca vrei o pizza si sa-ti vina acasa, nu?

      (Citează)

    • Da, mai ales ca Facebook Messenger are deja integrata o functie prin care te asculta tot timpul, chiar si atunci cand nu esti in aplicatie (https://www.youtube.com/watch?v=U0SOxb_Lfps). Omenirea s-a tampit de tot. Renuntam la intimitate si la viata privata pentru tot felul de aplicatii care in fond nu fac mare lucru, adica exista alternative mult mai safe din punct de vedere al securitatii.

        (Citează)

  2. La stirea cu iOS titlul corect este “iOS 11 are 52% baza instalata”.

      (Citează)

  3. Oricum Facebook îți știe toate preferințele … acum va fi sigur și ce achiziționezi :)

      (Citează)

  4. Pai cei 3 mari jucători cu viața ta privată sunt mereu Google (știe tot ce cauți ) , Facebook ( îți știe cunoștințele ) și…..f important : Amazon ( știe ce cumperi ) .

      (Citează)

  5. Miele rulz. In urmatoarea casa, electrocasnicele vor fi doar de la ei.

      (Citează)

  6. Se justifică un preț de 4-5 ori mai mare pentru un produs marca Miele? Înțeleg că sunt superioare calitativ, dar au preț de parcă ar fi placate cu aur.

      (Citează)

    • Se justifica. Daca nu te plictisesti repede de ea.
      E facuta sa reziste multi ani. Cel putin 10.
      Eu am una de vreo 20 si inca mai functioneaza.

        (Citează)

    • Eu zic ca da. Anul trecut s-a stricat aspiratorul vechi. Unulnluat cu vreo 350 de lei, a ținut 5 ani aproape. Eu credeam ca încă aspira bine :)
      Bun, am tot cauta sa iau unul bun, am ajuns la miele, cat and dog, sau asa ceva, având și pisica. Preț 1100, cu ceva reducere. Garanție 2 ani plus posibilitate de prelungire la 10 ani dacă suni la ei sau online pe site, gratuita. Am făcut și asta.
      Am dat sa aspir, am pornit, de abia îl auzeam cum toarce :). Am dat aproape la maxim, obișnuit cu aspiratorul vechi. Am pus pe covor și acolo a rămas :)). Nu am putut să-l mișc, ridicam covorul cu el. Retine și foarte bine praful, are niște saci speciale plus încă ceva filtre după. În spațiul sacului din aspirator nu se vede nicio urma, deci retine foarte bune doar sacul.

      Restul electrocasnicelor sunt whirlpool, (Beko frigiderul…) dar dacă ar trebui sa le schimb as lua miele. În plus, mi se pare ca arata și mult mai bine.

        (Citează)

  7. me:
    Se justifica. Dacanu te plictisesti repede de ea.
    E facuta sa reziste multi ani. Cel putin 10.
    Eu am una de vreo 20 si inca mai functioneaza.

    Problema e că un produs de 20 de ani, poate consuma și de x3-x4 ori mai mult curent decât unul nou și e posibil să nu mai renteze.

    M-am uitat puțin prin gama de produse. Presupun că incorporabilele sunt cele mai apreciate, dacă chiar sunt facute pentru un minim de 10 ani. Dacă faci o bucătărie cu mobilă la comandă, cred că merită investiția într-un produs de genul.

      (Citează)

  8. Miele sunt niste produse foarte bune si extrem de estetice. Dar sa nu fie ca in cazul Calgon. Daca folosesti Calgon 3 ani la fiecare spalare ajungi sa dai pe el cat costa o masina de spalat medie ca pret. Asa ca mai bine fara si iti iei masina de spalat noua :)

    Deci in concluzie cum e mai bine? Un produs Miele care te tine 15 ani+ dar la cumparare ai tot 2-3 ani garantie si costa 6000 de lei sau o alta marca de produs pe care il reinoiesti la 3-4 ani si costa 1500 de lei si garantie tot 2-3 ani :)

    Miele cred ca nu targeteaza insa clienti care-si fac astfel de calcule :)

      (Citează)

  9. ‘Miele cred ca nu targeteaza insa clienti care-si fac astfel de calcule’ – mystery solved

      (Citează)

  10. CB:
    Miele sunt niste produse foarte bune si extrem de estetice. Dar sa nu fie ca in cazul Calgon. Daca folosesti Calgon 3 ani la fiecare spalare ajungi sa dai pe el cat costa o masina de spalat medie ca pret. Asa ca mai bine fara si iti iei masina de spalat noua :)

    Deci in concluzie cum e mai bine? Un produs Miele care te tine 15 ani+ dar la cumparare ai tot 2-3 ani garantie si costa 6000 de lei sau o alta marca de produs pe care il reinoiesti la 3-4 ani si costa 1500 de lei si garantie tot 2-3 ani :)

    Miele cred ca nu targeteaza insa clienti care-si fac astfel de calcule :)

    Garantia produselor Miele este de 24 de luni, aceasta poate fi extinsa contra cost: •pana la 5 ani – 544 lei
    •pana la 10 ani – 1414 lei (cu exceptia expresoarelor si FashionMaster)
    Practic pentru o masina de spalat de 3000 de RON entry mai platesti ~jumatate pentru 10 ani fara batai de cap.
    In conditiile in care sunt branduri ce ofera 5 ani garantie (Electrolux…samd) fara extra costuri, devine usor discutabil.
    Targetul lor este clar reprezentat de persoane cu venituri mult peste medie.

      (Citează)

  11. Nu stiu voi, dar ai mei au masina de spalat Miele de 15 ani care pur si simplu nu are nicio problema. A, si au cumparat-o second hand, cine stie cat are defapt. Drept urmare cand m-am insurat mi-am luat si eu tot Miele masina de spalat, deocamdata are 8 ani fara nicio problema. Tot second hand.

      (Citează)

    • Pai si un Wirpool te poate tine la fel de mult si costa mult mai putin. Dar daca voua va place sa platiti “eticheta”, no comment.

      @Radu, am un comentariu in moderare.

        (Citează)

  12. Am un Whirlpool din 2008, am dat 1000 de lei pe ea.
    Nu am folosit Calgon și spăl minim 4 mașini pe săptămână.
    De vreo 4 ani are un zgomot de bile de rulmenți.
    P.S. Miele se fabrică la Brașov, inclusiv dezvoltarea software.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus