blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați o trotinetă electrică? Citiți review-ul de la Ninebot ES2. Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Știri despre tehnologie – 28 noiembrie 2017

28 Nov 2017  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

NSFW: Josefine Forsberg.

  5 comentarii

 1. Maasini automate? Cred ca mai corect ar fi fost “autonome”.

    (Citează)

 2. Radu eu am citit alt articol pe temă, ceva cu minerit al postacilor PSD care au găsit motive pentru ca acele conturi să fie blocate. Apelative homofobe sau xenofobe făcute de cei cu conturi blocate la un moment dat in activitatea lor pe Facebook. PSD e nenorocire dar nu poate fi vinovat că unii nu respectă termenii și condițiile Facebook.

    (Citează)

 3. Chiar simțeam lipsa unui articol despre graphene.
  Anul trecut apărea săptămânal câte unul nou din care aflam ce material minunat este graphene ăsta și cum va schimba el totul.

    (Citează)

 4. Dragos:
  Si despre astia care le-au respectat? Nu poate fi vinovat nici pentru astia?

  Nici măcar pentru ăia. Eu au făcut raportare mai departe ține de Facebook. Eu ori de câte ori am incercat să fac un raport fals (o fac cu drag si spor la paginile religioase) mi-am luat-o peste bot. Deci nu cred că e așa ușor să faci un raport fals să treacă, nu spun că e imposibilă. Singura metodă de luptă e să răspundem cu aceeași monedă: dacă te uiți la mesajele PSD: homofobe, ultranationaliste ar fi mare minune să nu găsim nimic de raportat.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus