blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

PSD și-a făcut site de propagandă despre statul paralel

28 Nov 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

Trist moment pentru partidul aflat la conducerea țării: au făcut un site prin care dau vina pentru eșecurile lor pe statul paralel, teoria lor despre cum toată planeta li se împotrivește. Nu mai bine făceau un site în care să arate punctual programul de guvernare și stadiul îndeplinirii fiecărei promisiuni?

Site-ul respectiv este statulparalel.com, iar acum se poate duela cu statulparalel.ro, domeniul luat de Cătălin Tenița înainte să apuce PSD să facă asta. Poate Cătălin ar trebui să-l modifice pe al său și să pună acolo toate articolele pe care le găsește despre corupție, furturi și alte asemenea probleme ale țării, ca o centralizare, iar oamenii să decidă care variantă este mai importantă.

Arată ca mai jos, e plin de știri despre Băsescu, Coldea, Ghiță și Kovesi. Băsescu nu mai este președinte de aproape 3 ani, dar PSD-ul se luptă în continuare cu el. Ghiță era omul lor, a finanțat și susținut partidul ani de zile, ba chiar a fost deputat. Acum e paralel.

Comentariile sunt închise la toate articolele, că le este teamă de reacții. Oricum, toate articolele acelea deja publicate arată o echipă mărișoară de social media, așa că nu vă mirați când vedeți pe Internet postaci. Este o metodă folosită des de PSD.

Al cui este site-ul? Am văzut la Dorin Lazăr imaginea de mai jos:

Le vedeți și aici, momentan.

Băi, cât de trist. Vă dați seama cât de absurd este că partidele de la guvernare, care au o majoritate confortabilă acolo, spun că interese oculte nu le permit să guverneze? Cât de ridicol sună asta?! Să zicem că ești membru PSD, dar nu din grupul care fură cu două mâini de unde poate: nu ți se face jenă să fii asociat cu astfel de oameni?

Uitați-vă la articolul principal, acela despre cum un activist #rezist a fost executat de două ori pentru neplata taxelor. Comparați cu faptul că PSD este condus de infractori, că de luni de zile vor sa modifice justiția în favoarea lor și că Negoiță, primar PSD, are datorii de 50 de milioane de euro la ANAF. Asta e arma lor? Noaptea minții, mă jur!

  12 comentarii

 1. Sa inteleg ca numai site urile de propaganda anti PSD sunt permise in viziunea ta?

    (Citează)

  • Libertățile, drepturile, democrația, astea sînt vorbe atunci cînd nu corespund intereselor uneia dintre părți.

     (Citează)

  • Slab slab, hai ca puteti mai mult…

     (Citează)

  • stai sa inteleg eu boss.

   Faptul ca unul din piata a fost executat de 2 ori pentru neplata impozitelor e de rau, si faptul ca Robert Negoita de la voi, dator cu 50 milioane, nu a fost executat, semnifica ce?

     (Citează)

  • Să înțelegem că te plătește PSD-ul?

     (Citează)

  • Nu, dar unele se bazează pe date clare, pe când al PSD-ului doar face apel la cei ce cred în comploturi oculte. În plus, e ridicol ca partid aflat la guvernare să zici din astea, fără nici o dovadă, și să acuzi că nu te lasă unii să-ți faci treaba.

   Care treabă? Nu știu, și noi ne întrebăm. Cum zice cineva, PSD n-a reușit să explice nimănui de ce vrea să modifice legile justiției, dar îți distrag atenția cu statul paralel.

     (Citează)

  • @razvan: nu a zis nimeni, nicaieri, ca site-ul ala nu ar trebui sa fie permis. Construieste oameni de paie in alta parte.
   @Emil C: acelasi raspuns. Nu ataca nimeni libertatea PSD de a manca rahat.
   Pentru amandoi: argumentul vostru este “PSD are dreptul sa minta”. Ca sa stiti ce pozitie aveti.

   Altfel, putem sa adaugam faptul ca un nene a fost executat de 2 ori pentru neplata impozitelor la lunga lista de fapte care dovedesc existenta statului paralel.

     (Citează)

 2. razvan:
  Sa inteleg ca numai site urile de propaganda anti PSD sunt permise in viziunea ta?

  Nu confunda propaganda mincinoasa a PSD bazata pe inventii cu propaganda anti-PSD care se bazeaza pe lucruri reale.

    (Citează)

 3. razvan: razvan

  A zis cineva ca nu ar trebui sa fie permis?
  Cu ce personaj imaginar te certi pe lucruri imaginare?

    (Citează)

 4. Mai nou echipa PSD baga mare si sponsored posts pe facebook cu referire la statul paralel. Solutia e simpla, report post, fake news (cu cat mai multi, cu atat mai bine). :)

    (Citează)

 5. Tocmai au făcut praf declaraţiile lui dragnea când declara cât de bine se trage de şireturi cu marele usa pentru a impresiona micul imbecil de partid şi a-şi consolida puterea în sat la el: ” “Pentru voi, am avut niște mega-întâlniri cu cercul zero din America.”

    (Citează)

 6. Pai si ce daca si-au facut site? Gura alora de posteaza pe el sa nu manace o pita mo’ ? :D

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus