un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 17 octombrie 2017

17 Oct 2017  ·

ȘTIRI  ·

30 comentarii

NSFW: o rusoaică.

    30 comentarii

  1. Black friday de Rromania poate…

      (Citează)

  2. fuck fuck fuck…o să mă ia poliția. am intrat pe NSFW fără să știu că e minoră.

    foarte interesant că airbus începe să joace pe teritoriu „american”.

      (Citează)

    • Și mai degrabă pe piața de avioane regionale, pentru care Bombardier produce modele. Sunt curios ce se întâmplă cu planurile Bombardier de a produce un jet concurent cu cele mici de la Airbus și Boeing în acest caz.

        (Citează)

    • Esti intr-o mica eroare. Airbus a preluat 50% chiar din acel proiect(Cseries) nu din grupul Bombardier. Deci Airbus e interesat doar de acel jet ceva mai mic unde poate concura cu Embraer.

      De ex Dash-urile vor fi produse in continuare de Bombardier, Airbus neavand niciun beneficiu. De fapt Airbus are un produs similar prin participatia de 50% in ATR.

        (Citează)

    • Aha, mulțumesc, ia să modific.

        (Citează)

  3. care e treaba cu orange chat?
    adica whatsapp si imessages? de ce ar vrea cineva sa foloseasca o aplicatie noua de chat care nu aduce nimic nou?

      (Citează)

    • Ideea GSM Alliance este de a standardiza ceva gen whatsapp în loc de SMS-uri, ca să ai nativ un instrument bun de a transmite mesaje și fișiere și fotografii. Acesta e un prim pas.

        (Citează)

  4. Hai ca mi-ai dat emoții cu Spotify-ul. Am crezut că pui un link către o sursă, nu către un alt blog care repetă ce au mai spus și alții în ultimii doi ani.

      (Citează)

  5. S-a semnat contractul pt Spotify saptamana trecuta, joi sau ceva.

      (Citează)

  6. Ceva informatii legate de pretul serviciului Premium la Spotify? Am auzit ca ar urma sa fie in acelasi ca si in Ungaria si Bulgaria si anume 5 euro (daca stau sa ma gandesc ar fi singura optiune ca sa fie competitivi cu Google Play Music care e 22 lei pe luna si Apple Music care e 20 de lei pe luna). Pe de alta parte, in tarile din vestul europei pretul e 10 euro/luna dar asta e alta poveste.

    Ce ar fi misto ar fi sa debuteze niste campanii impreuna cu branduri cunoscute cum au in Germania parteneriate cu T-Mobile (cam cum e la noi cu Deezer si Orange, daca nu ma insel)

      (Citează)

  7. nwradu:
    La ce te referi?

    Probabil la faptul ca pana acum doua saptamani puteai lua un produs cu 32 de lei fara reduceri si alte oferte (in alte locuri si mai ieftin) dupa care pretul ajunge 50,99 si ti se ofera o megareducere de X% si ti-l vand cu 37. La o saptamana, pretul ajunge la 40,99. De ziua mai sus mentionata de colegul, o sa fie 70 de lei cu reducere de 50% si tot o sa fie mai scump decat pretul din restul anului.
    P.S. e un produs pt bebe,care de peste un an il luam si cam stim pretul,dar strategia cam asta e.

      (Citează)

    • Da, dar după 5 ani de black friday și reduceri periodice de atunci, mă așteptam ca oamenii să nu mai cumpere ceva pentru că în dreptul produsului este o reducere mare de preț, ci pentru că au nevoie de acel produs și este în bugetul lor, mai ieftin decât în alte zile.

        (Citează)

  8. nwradu:
    La ce te referi?

    Probabil la preturi marite si micsorate in timpul programului

      (Citează)

  9. Asta cu recunoscutul animalelor am văzut-o prin primăvară, când m-a pus maică-mea să-i trimit niște poze cu pisica ei, pe care le făcusem anul trecut.
    În Google Photos, am scris la căutare “pisica” și mi-a adus toate pozele în care pisica era în prim plan (mă rog, pe-acolo, prin poză).

    Recunosc, am căzut puțin de pe scaun.

    Mai țineți minte că Picasa recunoștea fețele din poze? După ce alegeai câteva și scriai cine e, ți-l găsea în foarte multe poze. Avea o rată de succes cam de 80% (așa, ochiometric), dar tot era ceva.

      (Citează)

  10. Bai, mi-am instalat si eu aplicația My Vodafone, mi-a tresărit inima când am văzut ca la Cost Suplimentar scrie 234 EUR și estimat 5467 EUR, după ce am verificat online mi-am dat seama ca se vedeam eu era de fapt un fel de Tutorial cum sa folosești aplicația si valorile alea erau puse la mișto, vorba poetului ‘Click dreapta, delete, da-te-n ..’

      (Citează)

  11. Inca 1300 de viitori navetisti in Pipera? Hahaha! Deja in metrou e o animaleala totala dimineata si seara pe acel tronson. Mi-e mila de aia care lucreaza in rahatul ala de Pipera.

      (Citează)

    • fix la asta m-am gandit si eu.mm zici ca au innebunit cu rahatul de Pipera si Floreasca, Sunt atat de multe locuri in Bucuresti si ei tot acolo se baga. Nimeni nu a intrebat si pulimea care lucreaza acolo daca vor tot in Piperastan.
      Credeam ca se duc la Orhideea-Grozavesti.

        (Citează)

  12. nwradu:
    La ce te referi?

    La americani e ultima vineri din noiembrie…noi am vrut sa taiem starul si am pus-o penultima..

      (Citează)

    • Dar ce contează, e vreo concurentă cu americanii?

      Chestia asta s-a discutat acum vreo 3-4 ani, când s-a devansat prima oară Black Friday-ul. Dacă-l faci în ultima vineri, dai apoi peste zilele libere de Sf Andrei și 1 decembrie, nimeni nu-i acasă, curierii n-au cui preda marfa șamd. Să vezi ce întârzieri ar fi în acest caz.

      Din partea mea pot să-l facă și în luna august. Nu-i sfântul Black Friday, e o zi de reduceri mari de preț.

        (Citează)

  13. Is grija ca T3 in e acelasi lucru cu Q3
    T= trimestru; Q= quarter

      (Citează)

  14. Nu e

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus