un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 16 octombrie 2017

16 Oct 2017  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

NSFW: Clara Lindblom din Suedia.

    10 comentarii

  1. Eu parca ma mir cat de rapid a murit M-Pesa. Adica nu ma mir de ce, mai mult de faptul ca ditamai Vodafone totusi a crezut ca un astfel de sistem va face treaba.

      (Citează)

    • Din stire eu inteleg ca il inchid pentru Romania, in alte regiuni e un serviciu chiar popular si folosit.

        (Citează)

    • Pai… M-Pesa a fost lansat la dorinta fostului Ceo, care era indian. Zic asta ca prima data Mpesa a fost lansat in India, Africa etc. Acum a venit un nou Ceo, care probabil, s-a uitat peste niste cifre.

        (Citează)

    • Pai si Radu cred ca se mira. Doar el si indianu credeau in acest serviciu

        (Citează)

    • Corny:
      Pai si Radu cred ca se mira. Doar el si indianu credeau in acest serviciu

      Eu nu credeam în serviciu, de asta nici nu m-am băgat în campania de lansare, dar cred în libertatea oricărei companii de a lansa servicii ca să vadă dacă acestea prind sau nu pe piață.

      Dovadă că după ceva vreme Orange a lansat Money, acum lansează o bancă în Franța, iar miercuri Telekom lansează o bancă la noi. Pam-pam!

        (Citează)

  2. Inca un motiv ca achizita de drone sa se poata face doar cu permis si inmatriculare, iar zborul doar in baza unui plan de zbor.

      (Citează)

  3. Andrei:
    Inca un motiv ca achizita de drone sa se poata face doar cu permis si inmatriculare, iar zborul doar in baza unui plan de zbor.

    Geofence direct, AACR face un fisier cu coordonatele tuturor zonelor no-fly, il updateaza de cate ori e nevoie, il urca pe site la liber, cumperi cate drone vrei dar nu vei putea sa le ridici de la sol fara a avea validarea si confirmarea via “SafetyAero” din cadrul AACR ca ai ultimul update. Simplu si fara acte, batai de cap si alte actiuni birocratice inutile. Asta nu inseamna ca nu vor mai exista amatori de drone care si le vor construi singuri si in felul asta vor ocoli la mare distanta actiunea AACR, dar pana la urma trebuie sa faci tot ce-ti sta in putere pentru promovarea sigurantei, de orice fel.

      (Citează)

  4. M-Pesa era o tampenie inutila, pentru ca putinii interesat de astfel plati stiau ca exista PayPal, sau homebank pentru favorizatii sortii care au ING.

    Un serviciu inutil, cu nume absolut stupid si pe deasupra lansat intr-o tara cu aversiune maxima pentru plata cu cardul. Mor cand stau la Mega Image si cineva plateste cash in fata mea, in cat timp pierde acolo stele se nasc si mor in univers.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus