un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 2 iunie 2017

2 Jun 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

19 comentarii

NSFW: Phoenix Skye este origine etiopiană și germană.

    19 comentarii

  1. NSFW – a pozat si in Playboy: pmatehunter.com/phoenix-skye-la-balcony-video/

      (Citează)

  2. Lol – fac cont in SVP pe persoana fizica si, la sfarsit, aflu ca trebui sa ma duc fizic la o administratie, ca sa imi valideze contul…. astia sunt tampiti total. Oare de ce imi fac cont online? Nu ca sa evit contactul fizic cu administratiile?

      (Citează)

    • Nu țin minte să fi făcut asta. Vezi că în procesul de înregistrare ai o opțiune numită “Tipul de aprobare” și poți alege verificarea cu o decizie de impunere anterioară. Ar trebui să meargă apoi fără deplasare la ghișeu.

      Dar procesul în sine este normal să ceară o astfel de verificare fizică one-time. La alte servicii (să zicem unul de muzică) îți faci cont de la zero. Aici îți faci cont pentru a accesa niște date confidențiale despre tine, deja existente, deci trebuie să se asigure cumva că nu-și face altcineva cont în numele tau ca să-ți afle veniturile sau alte detalii.

        (Citează)

  3. Nubia nu era brand al ZTE?

      (Citează)

  4. Cea mai buna promotie de gaming la altex https://altex.ro/guitar-hero-live-bundle-joc-chitara-ps4.

    Mi-am luat 2 la pretul asta sa am pentru party-uri.

      (Citează)

  5. Reducerile sunt imaginare la toate 3 magazine, cel putin la telefoane. Urmaresc Samsung S7, A5 2017 si HTC 10 de vreo 2 luni si au fix acelasi pret, poate poate 50 lei reducere la vreo culoare anume.

      (Citează)

  6. nu te-ai saturat de crazy days si itdays si revolutii la emag?
    nici nu se termina una bine ca pac vine alta.
    de la o vreme te mai si saturi, oricum lumea stie ca in 90% e doar bs si teapa.

      (Citează)

    • Cred că au fost trei în două săptămâni în ultima perioadă, da, dar bănuiesc că nu s-ar face dacă n-ar avea succes.

      Din ce văd eu în afiliere și în timpul de livrare al unor comenzi date de mine, are succes.

        (Citează)

  7. Cea mai buna reducere din ultima perioada am gasit-o la Altex-Mediagalaxy, un SSD Samsung 850 EVO 250 GB cu 313 lei. Vad ca s-au epuizat repede. Din ce am observat ei sunt (cam) singurii care au reduceri reale.

      (Citează)

  8. Doru:
    Cea mai buna reducere din ultima perioada am gasit-o la Altex-Mediagalaxy, un SSD Samsung 850 EVO 250 GB cu 313 lei. Vad ca s-au epuizat repede. Din ce am observat ei sunt (cam) singurii care au reduceri reale.

    corect, altex de mai mult de 1 an face reduceri reale la mai multe produse din categorii diferite pe parcursul intregului an. au fost reduceri cum este ssd-ul de mai sus care nici de black friday nu a avut asa pret niciunde.

      (Citează)

  9. Aplicația DJI are mari probleme (cel puțin pe android) după ce au updatat-o cu noua mizerie de drona Spark; a devenit aproape inutilizabilă cu multe force closed so erori. Exemplu bun de hardware performant gestionat de software făcut pe vapor

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus