un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Real Madrid sau Juventus?

3 Jun 2017  ·

GÂNDURI  ·

20 comentarii

Diseară, începând cu ora 21:45 și transmis de ProTV, are loc meciul dintre Real Madrid și Juventus Torino, finala ediției curente a Champions League.

N-aș putea spune că țin în mod special cu vreo echipă, că nu-s mare fan al niciuneia. Sper doar să fie un meci frumos, nu genul care se termină cu 1-0 după un gol chinuit, ci poate un 2-2 ce vine înaintea unui gol decisiv dat în minutul 80 sau chiar în prelungiri. Un spectacol pe măsura unei finale, că doar nu-i meci din Liga 1.

Ambele echipe joacă pentru câte o miză suplimentară: Real Madrid pentru a-și apăra titlul, dorind să câștige CL pentru al doilea an la rând și pentru a 12-a oară în istorie. Juventus, în schimb, vrea tripleta de aur: campionatul, cupa Italiei și Liga Campionilor, pe primele două avându-le deja în tolbă.

Meciul se va desfășura la Cardiff. Ceva pariuri?

    20 comentarii

  1. daca Juve se apara cu toata echipa in jumatatea sa, ajungem in penalty

    in rest… Hala Real

      (Citează)

  2. Nici eu nu sunt fan a unei echipe, dar parca as vrea sa castige juve si sa vedem cateva goluri, sa fie spectacol zic…

      (Citează)

  3. 3-2 pentru Juventus

      (Citează)

  4. Este Juventus vs Real Madrid.
    Este, considerata dupa tragerea la sort, Juvestus echipa gazda; acest lucru ii permite sa-si aleaga culoarea echipamentului ceea ce face ca Realul sa joace cu echipamentul roz bonbon kkniu portocaliu

      (Citează)

  5. Am un amic complet disperat dupa Juventus, deci…Real Madrid?

      (Citează)

  6. Sper sa vedem prelungiri si penaltiuri. Cu ce echipe tii?

      (Citează)

  7. Cu Newcastle :))) dar sper sa castige Juve….

      (Citează)

  8. Doua campionate diferite si doua echipe pe care le apreciez. Real vine cu valorile individuale iar juve cu echipa. Sper sa fie un meci frumos

      (Citează)

  9. Bate Real cu 2 la 1.

      (Citează)

  10. 0-0 0-0 4-2 la penalty pentru aia in alb :)

      (Citează)

  11. AC Milan si Atletico. Deci, deseara sa vedem un meci frumos. Sa castige zebrele.

      (Citează)

  12. As vrea sa castige Juventus…pentru Gigi Buffon :)

      (Citează)

  13. Sper doar sa vedem fotbal spectaculos, nu autobaza de Italia.

      (Citează)

  14. Cornel S:
    Bate Real cu 2 la 1.

    Am mai nimerit-o asta vara, pe acest blog, cu Portugalia campioana inca din faza pre-semifinale. Atunci am fost foarte inspirat, acum nu pot sa nu constat ca Juventus este cea mai echilibrata si puternica formație din Italia din ultimii cel puțin 10 ani. Insa, intotdeauna, indiferent de circumstante, Real a fost Real. Sper sa fiu si acum inspirat…

      (Citează)

  15. Juve per sempre!

      (Citează)

  16. In mod normal Realul are prima șansă dar Juventus a trecut de Barcelona și de Monaco, eu sincer țin cu italienii.

      (Citează)

  17. Eu sunt ala norocosu care are Dolce. Nu e doar pe Pro.Macar la Dolce vad un eveniment de nivelul asta prezentat pe masura. Dar cred ca si acolo tot Juve e mai buna.

      (Citează)

  18. lesinati rau, in a doua repriza, aia de Juve, cred ca au avut informatii ca se fac controale antidopind serioase….

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus