un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 4 iunie 2017

4 Jun 2017  ·

GÂNDURI  ·

26 comentarii

Cum este condus din umbră PSD-ul. Screenshoturi și mesaje între liderii PSD din perioada manifestațiilor din februarie, cu tot cu legături cu mari oameni de afaceri și mesaje patetice de genul “trebuie să apărăm România”.

Poliția cercetează de 9 luni dacă echipamentul României la Olimpiadă a fost contrafăcut sau nu. Nu știu de ce durează așa mult, dar asta e situația.

Unul dintre fondatorii Apple spune că Tesla este compania ce va veni cu următoarea mare inovație în tehnologie. Ceea ce este foarte posibil, având în vedere că Tesla este în fața celorlalți la mașini electrice și la mașini autonome, dovedind că pot schimba mult unele domenii.

Un american a murit după ce și-a făcut un tatuaj și apoi a înotat în mare. Ce m-a mirat pe mine este că avea și boală cronică de ficat pentru că obișnuia să bea 6 beri de 0,33 litri în fiecare zi. Nu-i așa multă bere!

Despre câinele Laika și alte animale ce au zburat în spațiu înainte de oameni. Laika era un câine vagabond luat de pe străzile din Moscova, cercetătorii presupunând că este deja obișnuit cu frigul și mâncarea puțină. A fost lansat pe orbită cu o capsulă, dar nu aveau și o metodă de a o aduce înapoi, așa că acolo a și murit.

Accesorii pentru preparat cafeaua. Cel mai mult mi-a plăcut lingura pentru cafea ce este și o clemă de ținut închisă punga cu cafea.

Cum se desfășoară parada gay din Istanbul.

Sediul Blizzard are un Starbucks făcut pe tematica World of Warcraft.

În 15 ani mașinile electrice vor fi mai ieftine decât cele clasice. Este posibil pentru că sistemul electric este mult mai simplu decât un motor de combustie și transmisia atașată. În plus, prețul bateriilor a scăzut de 4 ori din 2012 până astăzi.

Imagini cu fulgere filmate în slow-motion în propagarea lor pe cer. Foarte spectaculoase, dar observați și câtă lumină este generată când acesta lovește ceva:

    26 comentarii

  1. Radu,
    Este 4 Iunie !

      (Citează)

  2. ..azi 4 iunie ..sunt Rusaliile.. cu asta trebuia inceput.. apoi cu ghei si pesedei..

    ..Rusaliile sau Cincizecimea, una dintre cele mai vechi sărbători creştine, este prăznuită la 50 de zile de la Înăltarea Domnului, când Duhul Sfânt s-a coborât la apostoli, fiind cunoscută şi ca ziua întemeierii Bisericii, când s-au convertit la creştinism 3.000 de oameni…

    etc.. apoi ghei si pesedei..

      (Citează)

  3. NSFW: instagram.com/nataliesng

      (Citează)

  4. Dă-ne un link și cu ceva refugiați și amintește-ne cât de intoleranți suntem și cu aceia.
    Vezi să nu scapi și vreo referire la Manchester sau Londra și alte evenimente recente legate de religia păcii .

      (Citează)

    • Tu și cu nenea de mai sus căutați cumva pagina coaliției pentru familie?

        (Citează)

    • De ce, au făcut refugiații ceva?

      Stai liniștit, în România de exemplu mai mulți oameni sunt omorâți de români beți la volan decât de teroriști sau refugiați.

      Mulți oameni se tem din necunoaștere de diverse lucruri. De exemplu, de mâncarea încălzită la microunde. Asta e, după nivelul fiecăruia de înțelegere a lumii. Teoretic avem cu toții liber arbitru și inteligență, dar practic foarte mulți sunt drone ca-ntr-un stup.

        (Citează)

    • Nu, refugiatii sunt minunati!

        (Citează)

  5. 4 mai? Back to the future?

      (Citează)

  6. Atentat la Londra, doar 6 morti, deci un esec.

      (Citează)

  7. Ce mi se pare siderant la PSD este ca ei chiar cred ca fac un bine tarii. Este evident ca nu este asa si macar intre ei ar fi trebuit sa lase ipocrizia.

      (Citează)

  8. Liviu:
    Stai măi, nu Crăciunul e cea mai veche sărbătoare creștină ? Pe urmă Pastele și pe urmă Rusaliile, asta dacă o luam cronologic.

    Cronologic da. Logic nu. Pastele era la origini un ritual egiptean de sacrificare ovina, dup-aia ziua in care evreii au iesit din sclavia egipteana. Mai tarziu biserica a zis, wtf, hai sa fie altceva (legat de Hesu) ca oricum nimeni nu pricepe. Craciunul abia dupa sute de ani (dupa presupusa moarte a lui Hesu) a inceput sa fie sarbatorit cand oamenii si-au cam dat seama ca n-are sens sa se inchine la soare dar parca biserica totusi i-ar fi vrut pe prosti se inchine la ceva care poate pedepsi & stuff. Si rusaliile, deja erau asa pacatosi oamenii ca nici Hesu nici God nu s-au mai obosit sa coboare pentru autografe, au trimis un reprezentant. Si pentru multi oameni asta e perfect logic, explicabil si credibil. Doamne apara si pazeste!

      (Citează)

    • Credeam că Crăciunul a fost pus special pentru a se suprapune cu solstițiul de iarnă, distrugând încă o sărbătoare păgână.

        (Citează)

    • nwradu:
      Credeam că Crăciunul a fost pus special pentru a se suprapune cu solstițiul de iarnă, distrugând încă o sărbătoare păgână.

      Sarbatoarea pagana era venerarea Soarelui pentru ca dupa solstitiul de iarna zilele incepeau sa fie tot mai lungi. Oamenii probabil aveau impresia ca raman fara soare (de tot) din cauza zilelor tot mai scurte. Sarbatoreau victoria luminii. Ma gandesc ca ceva cunostinte astronomice au tot ajuns la prostime si treaba cu frica c-au sa ramana fara lumina nu mai tinea mult si ceva trebuia facut: behold! the birth of light! same story dar de data asta cu un personaj real (presupus) ca sa dea mai credibil.

        (Citează)

  9. Nenea ala cu 6 beri bea cam un pet de Burger pe zi… Amator #vaslui4ever

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus