un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 7 martie 2017

7 Mar 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

NSFW: Jenn Q.

  8 comentarii

 1. Nu stiu de ce vrea Apple sa se grabeasca cu oledul. Ar fi interesant de vazut cati ani ar mai fi dispusi clientii lor sa dea un purcoi de bani pe telefoane cu ecrane la jumatate din calitatea Samsung.

    (Citează)

 2. Giovani: Nu stiu de ce vrea Apple sa se grabeasca cu oledul. Ar fi interesant de vazut cati ani ar mai fi dispusi clientii lor sa dea un purcoi de bani pe telefoane cu ecrane la jumatate din calitatea Samsung.

  Oameni diferiți, nevoi diferite. Nepoată-mea are bani de S7, știe că există S7, știe ce oferă S7 și și-a cumpărat un Anuștiucât.

    (Citează)

 3. Giovani: Nu stiu de ce vrea Apple sa se grabeasca cu oledul. Ar fi interesant de vazut cati ani ar mai fi dispusi clientii lor sa dea un purcoi de bani pe telefoane cu ecrane la jumatate din calitatea Samsung.

  Oameni diferiți, nevoi diferite. Nepoată-mea are bani de S7, știe că există S7, știe ce oferă S7 și și-a cumpărat un Anuștiucât.

    (Citează)

 4. Trebuie să-mi fac un upgrade anul ăsta, și mai degrabă aș merge pe Note 8 decât pe S8.

    (Citează)

 5. Degeaba pui in disperare link-uri profitshare, este blocat din hosts ;)

    (Citează)

 6. Giovani:
  Nu are logica teza ta la ce am spus eu…adica fanii Apple au nevoie de produse suraapreciate maxim?

  Nu prietene. Zic că un display LCD nu e un deal braker, e suficient de bun. Nu conteaza nici macar ca nu e full hd, sau 4k sau ce rezolutie mai au displayurile zilele astea.
  Tu faci greseala sa reduci valoarea unui produs la suma componentelor, ceea ce e gresit.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus