un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte bune la plăci video de ultimă generație (plus un acumulator extern cu QuickCharge)

15 Mar 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

14 comentarii

Dacă sunteți în căutarea unei plăci video mai ieftine, profitați de oferta foarte bună de la PC Garage, care ține până pe 17 martie, dar în limita stocului.

De exemplu:

Ultimele două vin în această perioadă cu un bonus de la nVidia, la alegere jocul Ghost Recon: Wildlands sau For Honor. Mai mult, modelul Asus vine însoțit și de un mouse cadou.

Sunt reduceri și la alte plăci de acolo, inclusiv unele Radeon. Ofertele continuă pentru toate tipurile de componente, vă puteți asambla un PC numai din oferte speciale. Și pe la laptopuri sunt reduceri de 600-700 lei.

Un monitor Asus de gaming, modelul PG248Q cu G-Sync, este redus de la 2400 lei la 1749 lei, iar un AOC de gaming, cu 144 Hz, costă 1.179 lei.

Un preț bun are și bateria Anker de 10.000 mAh, un brand apreciat și vândut bine în străinătate, acumulator compatibil QuickCharge 3.0. La MWC era dat exemplu și la standul Qualcomm. Dacă aveți telefon compatibil QuickCharge, această baterie vi-l va încărca rapid. Verificați întâi dacă telefonul vostru are QuickCharge. De exemplu, Galaxy S7 folosește chipset Exynos, marca Samsung, dar încărcarea se face cu un modul QuickCharge 2.0; Huawei, în schimb, și-a dezvoltat propria tehnologie și nu știu dacă această baterie le-ar încărca în mod accelerat. Mă bate gândul să iau și eu una.

 

    14 comentarii

  1. Da, e ok bateria. Incarca repede si mai e si mai mica decat cam tot ce e pe piata la 10000 mAh. Am luat si eu una acum vreo doua saptamani, tot de la PCGarage. Ce-i drept, am dat pe ea… fix tot atat cat e acum.

      (Citează)

  2. Am vazut Anker, e un brand cu multe promotii pe Amazon-urile de Europa. Produsele par OK, ceva mai curatel facute.

      (Citează)

  3. Vreau să fie compatibil și cu dash charge-ul OnePlus 3…

      (Citează)

  4. Palit-ul ala merge pus doar in carcasa foarte bine ventilata. Placa are un singur ventilator si un radiator cam mic de aluminiu, pare foarte slab ca sistem de racire. Nu vad heatpipe-uri in poze, tare mi-e ca nu le are.

    Deci carcasa TESSERACT BF sau mai bine, cu ventilatoare puse sa sufle aer rece din panoul lateral inspre placa video.

      (Citează)

  5. Mi-am luat eu baterie de-aia Anker de 10,000 acum o luna; am telefon cu QuickCharge 2.0 si acumulator de 3300. Pornind de la bateria aia plina am reusit sa incarc telefonul de 3 ori de la 50 la 100%, a 4-a oara mi l-a descarcat (!) pana pe la 30%.

    Are 4 led-uri care indica aproximativ gradul de incarcare, se sting pe rand pe masura ce se descarca bateria. Cand e “pe rosu”, ultimul led aprins clipeste (la fel si cand se incarca de la priza).

    Nu stiu ce sa zic, am luat-o pentru avion.

      (Citează)

  6. Xiaomi 10000 v2 #atat – incarca si descarca repede si costa 100 lei la mobiledirect
    Input current 5.0V2.0A 9V/12V18W
    Output current 5.1V2.4A 9V/12V15W MAX
    Charging time About 4.2 hours (18W charger)
    About 6.2 hours (10W charger)

      (Citează)

    • Da, dar în ce tehnologie? Că dacă nu se împacă bine cu QuickCharge ca să-i ofere tensiunea mai mare, degeaba.

      Prea multe standarde la mijloc și aici se vede dezavantajul.

        (Citează)

    • O folosesc cu s6 cu waze pornit și incarca telefonul în mod fastcharge ca de la priza de perete. La fel în timp ce jucam pokemon.

        (Citează)

  7. scuze, eu nu inteleg cum sa dai pe o placa video la fel de multi bani cat pe o consola. sau mai mult…
    nu vreau sa pornesc o discutie pc vs console, dar placile video din zilele noastre sunt prea scumpe.

      (Citează)

    • Urmeaza sa imi fac un PC in perioada urmatoare si dupa sute de pagini de forum si cateva ore de reviewuri am ajuns la concluzia ca o placa de 600-800 ron s-ar bate de la egal la egal cu o consola (daca e sustinuta de componente decente). Nu uita ca multe titluri de consola sunt blocate la 1080p 30fps. Cei care iau 1080Ti sau TitanX le iau pentru 2K sau 4K si sute de FPS-uri.

        (Citează)

    • Zona de gaming este scumpă. Există monitoare de 2000 de lei, plăci de 6000 de lei șamd. Și se vând toate, inclusiv la noi, chiar binișor.

        (Citează)

  8. Daca nu ai nevoie de quick charge, bateria Anker nu-si merita banii, am 2 Anker (de 10.000 si de 2.500), 1 Asus Zenpower(mai mic ca si dimensiune decat Anker si la jumatate de pret aproape) si 1 XIaomi.

    Anker sunt cele mai scumpe si cele mai proaste dintre toate, se descarca cel mai repede si se incarca cel mai lent. Le-am cumparat ca auzisem si eu ca in SUA sunt foarte apreciate.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus