un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Stați în Tineretului și vreți să adoptați o pisică blândă? Știu eu una!

15 Mar 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

20 comentarii

Zilele trecute, prin vitrina unui magazin din cartier, am văzut două pisici. Am fost astăzi să întreb ce-i cu ele și una dintre ele, abandonată de foștii stăpâni, își caută casă.

O cheamă Sara, este femelă, castrată, are cam un an, e de rasă angora turcească cu o blană albă, semipufoasă și mătăsoasă, și cu ochii verzi, și este foarte prietenoasă. A stat fără probleme să o mângâi, mi s-a frecat de picioare și alte asemenea comportamente de prietenie. Este albă ca un nor, ceea ce-i un bonus pentru că puteți sta ca un evil mastermind cu ea în brațe.

Dacă vă interesează Sara, mergeți la magazinul Piatra Norilor. Adresa este Constantin Rădulescu Motru 16, lângă Brutărești și o scară de bloc, sus pe scări. Orarul este 8-12, 14-18, iar sâmbătă până la ora 14.

Am pus harta pe Brutărești, dar e vorba de magazinul de lângă.

Mai este acolo încă un pui de pisică, mai mic, dar nu-i de dat. Proprietara mi-a zis că-l mai ține până îl castrează și vede apoi dacă-l dă spre adopție sau nu.

    20 comentarii

  1. Ahaha, mi-ai adus aminte de matza lui Doctor Evil. “I never forget a pussy” :)

      (Citează)

  2. Biata pisica! Dar de ce nu o tine? Cum este cea din Centru, mereu cand trec pe acolo o vad in vitrina, langa ghem!

      (Citează)

  3. Am o curiozitate: este surda? In general pisicile albe complet sunt surde. Imi place figura ei, asa un pic plictisita.

      (Citează)

  4. am dat mai departe si io. Adica la doamna :)

      (Citează)

  5. Cică, “dacă stați în Tineretului”…
    Și dacă o duci în Crângași îți trebuie pașaport?

      (Citează)

  6. Succes :)

    animaloo:
    am dat mai departe si io. Adica la doamna :)

      (Citează)

  7. nwradu:
    Păi aici e ușor de văzut și testat pisica înainte de a o lua!

    Testat pisica! Funny, am ras :)

      (Citează)

  8. Să o testezi dacă e compatibilă cu motanul pe care îl ai deja :-)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus