un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Câteva articole bune de citit – 20 noiembrie 2016

20 Nov 2016  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Managementul traficului din București funcționează în 120 din cele 176 de intersecții. Primara Firea nu știe când se va rezolva această situație. De fapt, la 5 luni de la preluarea mandatului, Firea nu cred că știe nimic, în continuare dă doar declarații despre intenții, dar nici o acțiune concretă.

Cristina Mazilu a fost la restaurantul Noma. Care este unul dintre cele mai bune din lume, pe locul 1 în diverși ani trecuți. L-am văzut pe bucătar în câteva episoade din Mind of a Chef, are niște idei complet diferite de ce fac alții și crează preparate cu ingrediente total atipice.

Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu vor să cumpere, prin interpuși, complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din stațiunea Olimp. Băi, dar mari sunt salariile de primar și președinte de CJ!

Un primar american a numit-o pe Michelle Obama o maimuță pe tocuri. Nu înțeleg, credea că nu vor fi consecințe?

Curierii de medicamente. Un reportaj despre piața neagră a medicamentelor. Sunt oameni care primesc de la stat în mod gratuit medicamente ce costă chiar și 3900 de lei cutia, dar în loc să le folosească pentru bolile lor, preferă să le vândă unor mafioți ce le dau apoi mai departe, într-un lanț ce ajunge până în străinătate. Practic, statul român dă gratuit medicamente din care se îmbogățesc diverse revânzători.

Fotografii cu superluna din data de 14.

Cimitirul de avioane. Câteva imagini și explicații despre locurile unde sunt retrase avioanele.

Povestea aprinderii cazanului de păcură. Pun linkul către blogul care a descoperit articolul respectiv dintr-un ziar de Drobeta, dar găsiți acolo link către întreg materialul. Material care este o creație monumentală, o compunere patriotică ce-ar face fericită cea mai exigentă învățătoare și cel mai exigent comunist. Așa arată pupătură în fund la cel mai adânc nivel.

Cele mai bune ceasuri din 2016. Nu vă lăsați șocați de prețuri.

Shame or Glory: făcută pe ideea serialului Game of Thrones, reclama aceasta aduce și doi actori de acolo, surpriza fiind cât de bine arată femeia cu “shame, shame” în realitate:

  13 comentarii

 1. A disparut sistemul de like si dislike sau nu mai apare la mine?

  Legat de primar, nu scrie nici corect, Corect e “an ape”, nu “a ape”.

    (Citează)

 2. Prea tare recolama :)))) desi devine stresanta aia cu shame care striga incontinuu :)))

    (Citează)

 3. În asta cu Shame am văzut că era un copil / copilă care îl amenința / sugera pe ăla cu plasa că îi taie gâtul. Poate e cam mult? :)

    (Citează)

 4. si desigur nsfw https://www.instagram.com/zhara_nilsson/
  black friday fericit tuturor!

    (Citează)

 5. si desigur nsfw https://www.instagram.com/zhara_nilsson/
  black friday fericit tuturor!

    (Citează)

 6. bos, un numar de telefon pentru dezmembrari avioane nu avem?

    (Citează)

 7. Adica in termeni ceva mai simpli, ceva mai mult de 1 din 4 semafoare din capitala tarii nu functioneaza corect.

  Si sa nu uitam ca acesti retarzi nu au auzit de maps.google.ro cu layer-ul de trafic activat, ca sa isi dea seama unde sunt probleme si cand.

    (Citează)

  • Tu vorbesti serios, asa-i?

     (Citează)

  • Nu te poți lua după Google. Managementul traficului are detectoare de mașini pe bulevarde, plus camere video, dar dacă nu e conectat semaforul la computerul de control, degeaba.

     (Citează)

  • Sunt cat se poate de serios, info trafic de pe Google Maps este un punct bun de plecare. Ca minim iti arata punctele nevralgice, cat de grav este si la ce ore.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus