un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 21 noiembrie 2016

21 Nov 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

NSFW: Irina Dreyt.

    8 comentarii

  1. La faza cu aplicatia Facebook, degeaba opresti aplicatia, daca wireless/gps/ datele sunt pornite. Consumul tot este mare. Cel mai bine ar fi sa opresti cele trei mari consumatoare de baterie cand nu le folosesti si atunci nici Facebookul nu are ce sa consume. Doar sa nu te sperii cand repornesti netul… FB va exploda cu mesaje daca esti popular.

      (Citează)

    • Nu-i chiar așa. Wireless-ul nu-i mare consumator, rezistă telefonul zile întregi conectat pe wifi dacă-i scot cartela de telefonie din el.
      Datele sunt, dar nu poți renunța la ele. Bluetooth-ul consumă și el, e decizia ta dacă ai sau nu accesorii conectate astfel.

      Dar pentru software, Facebook e un consumator mare. Testez acum un telefon Huawei care face niște monitorizări și de trei ori pe zi îmi spune și el că aplicația FB este power-hungry, nu vreau să o opresc?

        (Citează)

  2. Aplicatia mea de Facebook e cea Lite, care ocupa 10% din spatiu pe telefon, include mesageria – nu am nevoie de FB Messenger. Intr-adevar, nu pot posta video si nu pot face live. No problem.

      (Citează)

  3. Dubios când citesc în română „inchi”, mai greu cu schimbatul în frază din română în engleză.

    Am avea inci, dar și țol pentru aceeași unitate de măsură. Dar pentru că țol vine din germană, probabil este mai popular în Transilvania.

      (Citează)

  4. “Apple introduce un program de service pentru iPhone 6S care se închid brusc.” – Nimic despre stirea ca Apple is bate joc grav de toti utilizatorii de iPhone 6 Plus care au probleme cu cipul de touch? :D

    http://ifixit.org/blog/8576/apple-responds-touch-disease/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus