un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Știri despre tehnologie – 4 octombrie 2016

4 Oct 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

De vizitat prin Oregon:

  4 comentarii

 1. Ce de inculpati de la Microsoft in dosarul “Microsoft”! Sa tot dai spaga asa.

    (Citează)

  • E doar un nume. De la Microsoft n-au găsit pe nimeni. Ăștia găsiți vinovați au cumpărat de acolo licențe la preț standard și le-au vândut statului la preț mult mai mare.

     (Citează)

  • Potrivit DNA, contractul-cadru de închiriere de licenţe Microsoft din 15 aprilie 2004 ar fi fost încheiat în condiţii oneroase pentru bugetul de stat, asigurând posibilitatea deturnării unui discount de circa 47% acordat de firmă în considerarea Guvernului României şi, implicit, permiţând plata unor comisioane către persoanele implicate

     (Citează)

 2. Lol, am un WD7500LPCX in garantie la PC Garage si ma miram cum naiba costa acum 325 de lei cand eu am dat 225 pe el acum aproape un an. E “oferta” … asa se explica!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus