un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Seriale: Criminal Minds: Beyond Borders este un nou serial cu Gary Sinise (p)

4 Oct 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

15 comentarii

V-ați uitat la Criminal Minds? Eu da, multe sezoane, că-mi place genul acesta de seriale. Iar acum începe unul nou: Criminal Minds: Beyond Borders / Minți Criminale: Dincolo de hotare. Premiera este pe 6 octombrie, la ora 21, pe canalul AXN.

Acest Criminal Minds urmăreÈ™te o echipă de agenÈ›i FBI ce rezolvă cazuri în toată lumea, dacă sunt implicaÈ›i cetățeni americani în ele, că de asta se numeÈ™te “dincolo de hotare”. Primul episod în duce în Tailanda, unde 5 americani sunt dispăruÈ›i È™i ei trebuie să-i găsească.

Vestea este și mai bună: actorul principal este Gary Sinise, cunoscut pentru CSI: New York și multe alte filme precum Forrest Gump, Apollo 13 și, pentru cei care țin minte, Impostor, un film SF făcut după o nuvelă de Philip K Dick. Omul e genial, pentru el (și tipa cu nume de grecoaică) m-am uitat la CSI:NY dintre toate CSI-urile existente.

Rolul principal feminin este jucat de Alana De La Garza, pe care o știu din CSI: Miami. Pare o petrecere dată de CSI în acest serial. Speranța mea este că va fi la de bun precum Criminal Minds-ul clasic, dar cu actori carismatici și peisaje mai frumoase.

gary sinisecriminal_minds_alana_garza

criminal_minds_nou

Mai multe detalii găsiți pe AXN.ro și pe IMDB, iar hashtag-urile oficiale este #minticriminale și #hotareleprimejdiei, zice comunicatul primit. Stați pe aproape, urmează un articol mai lung despre noile seriale ale toamnei.

    15 comentarii

  1. a inceput acum un an (deja incepe sezonul al doilea) si este foarte prost prin comparatie cu ce inseamna criminal mids, csi sau gary sinise.
    nu iti recomand sa iti cheltui timpul cu el.

      (Citează)

  2. Iti recomand si Quantico, Radule. Mult suspans si rasturnari de situatie.

      (Citează)

  3. sa inteleg ca e o coincidenta ca si zoso are articol despre asta doar ca la el e marcat cu (p)

      (Citează)

  4. Destul de slab. Au încercat și cu Criminal Minds: Suspect Behavior și nu le-a ieșit. Oricum, nici originalul nu este cine știe ce.

      (Citează)

  5. trolol, a iesit anul trecut serialul si cam suge. astia de la axn sa aduca si ei ceva proaspat, nu rateurile la care nu se uita nimeni in USA.

      (Citează)

  6. Daca astepti peisaje – schimba-ti asteptarile ca vei fi dezamagit.
    Prima jumatate de sezon a fost slabuta rau. A doua jumatate chiar foarte faina!
    Eu, personal, abea astept sezonul 2!

      (Citează)

  7. Radu iar ia piscoate si ne baga articolul prin metoda “pisica” :))) sa iti dau iar link la articolul tau despre “p” sau mai bine il stregi tu?

      (Citează)

  8. Ce de cârcotași, de parcă vă dă un review plătit în care spune ce bun e un produs nașpa. Are voie omul să fie interesat de un serial? contează atât de mult p-ul pentru voi? Ați intra mai puțin dacă ar fi toate marcate cu p? v-ar liniști atunci?

      (Citează)

    • Imi pasa din ce in ce mai putin de Radu. Intram zilnic si citeam articolele lui… acum nu mai fac asta.

      In ochii mei si-a pierdut credibilitatea. Nu e vorba ca face bani din blogul lui. Omul investeste timp si bani in blogul lui si e normal sa faca bani. Ce ma deranjeaza e ca nu mai stiu ce e comunicat de presa si ce e impresie personala. Pentru mine ca si cititor au valoare doar impresiile lui personale. Marcile de toate felurile isi vor prezenta mereu produsele ca revolutionare chiar daca nu sunt asa. Radu se punea in pielea unui user si incerca sa vada daca acel produs e bun sau nu. Mie mi se pare ca nu mai face asta. E simplu din punctul meu de vedere.

        (Citează)

    • Da, conteaza ca (p) sa fie pus atunci cand trebuie.
      Din partea ma poate sa aiba numai articole publicitate, blogul lui, banii lui.

      Tu mai poti avea incredere ca la urmatorul review pentru … orice (router de exemplu) acolo e parerea lui si nu a producatorului care a platit pt expunere? Eu nu.

      La urmatoarea magarie similara cu cea de acum pe mine m-a pierdut ca de cititor.

        (Citează)

    • H si D4n: Aveti cam multe pretentii de la un blog free. Aveti idee cita publicitate ni se baga pe git la tv, in afara de spoturile marcate? sau product placement in filme… Acolo nu va mai deranjeaza. Sintem pe un blog personal, sintem suficient de maturi penr]tru a discerne ce e parerea lui, ce trebuie crezut, ce trebuie luat cu ceva sare. . H, deci citim doar ce e parerea lui personala, daca e cu p nu intram, da-l incolo de bulangiu, cum ne jupeste el de bani…

        (Citează)

    • AceeaÈ™i vigilență È™i la alÈ›i bloggeri în comentarii? Că văd la cetin cel puÈ›in 3 pe pagina principală care ar trebui să aibă P…

        (Citează)

  9. Mă tot uit la comentarii aici de o săptămână si nimic, nimic.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus