un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 5 septembrie 2016

5 Sep 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Am 15 articole de scris după o zi la IFA Berlin. Durează un pic, organizarea fotografiilor, clipurilor și a informațiilor is a “beach”.

    7 comentarii

  1. “Primești unul nou sau un S7 sau S7 Edge și diferența de bani înapoi. Nimic în plus, nu bonus, nu accesorii, ceea ce pare ciudat.”

    In articolul mentionat de tine scrie asta: “Bonus: In addition to the exchange, the affected Galaxy Note 7 customers will be given a $25 gift card or credit on their wireless phone. Just a little something for the inconvenience this experience has caused. (This bonus is available at select carriers only)” :)

      (Citează)

    • ce nesimtiti…ar trebui sa le dea cel putin cate o mie de dolari cash, o masa la un restaurant cu 3 stele Dunlop pentru toata familia plus vecinii din cartier si o excursie in jurul lumii… ca na, ca si in cazul VW, americanii sunt mai cu trei oo…

        (Citează)

    • Uite ce face in schimb Apple cu noul scandal Bendgate 2.0, mai exact nimic.
      Este versiunea 2.0 pentru ca s-a descoperit o noua problema majora cauzata de carcasa “flexibila” la iphone6 si iphone6 plus care face ca aceste telefoane sa nu aiba viata prea lunga. Ifixit a scris un articol lung cu interviuri de la oameni ce detin service-uri si spun ca vin o gramada de telefoane saptamanal cu aceeasi problema, contacte imperfecte sub chipurile ce controleaza touchscreen-ul. Aceste service-uri refac lipiturile acestor chipuri la costuri mai reduse comparativ cu Apple care schimba toata placa logica.

        (Citează)

    • No problem, la americani functioneaza foarte bine treaba cu class action lawsuit, asa ca daca nu o rezolva producatorul intr-un mod fair, se trezeste ca are de platit in urma procesului de 5 ori mai mult, plus pierderea de imagine.
      Marius – pai tocmai s-a inceput un astfel de class action lawsuit (cum ar veni la noi, proces colectiv) impotriva Apple fix pe treaba asta :)

        (Citează)

    • Aia cu 25 de dolari pare ceva oferit de operatorii telecom, nu de Samsung. Dacă l-ai luat de la Walmart, nu-i mai primești.

        (Citează)

  2. Treaba cu YouTube nu e chiar asa cum se ‘sugereaza’ acolo, in sensul ca se induce ideea ca YouTube ar fi ascuns tot si a raportat date false. Nu era ceva tocmai ascuns, cele ‘de-monetized’ le puteai vedea fie uitandu-te daca mai au icon-ul de $ in dreptul lor, fie in modul “Not Monetized” – problema este ca nu iti arata o notificare la nivel de dashboard pentru cand se intampla demonetizarea, dar daca te uitai individual la filme sau iti tineai singur evidenta listei de uploads, observai asta. Plus, nu stiu cine isi imagineaza ca poti avea un sistem de catalogare automat si sa fie si 100% reliable (adica ma rog, sunt multi naivi – dar in practica, nu o sa existe un astfel de sistem prea curand si nimeni nu promoveaza ca ar fi un sistem 100% accurate) – de ex, daca faci un documentar despre rasism, e logic ca exista *o sansa* sa nu fie monetizat fiind despre “rasism”, prin urmare, avand multe red-flags, atata timp cat sistemul automat se bazeaza pe keywords si alti algoritmi automati si nu are loc un review uman (oricum, ar fi imposibil, la volumul urias de filme uploadate), e de asteptat ca o parte din astfel de videos sa nu treaca. Articolele din presa pe tema asta sunt practic la modul “o doamne, sistemul nu e 100% perfect, ajutor!”.
    Aceeasi poveste este si cu ContentID pe partea de muzica — nu este un sistem infailibil, 100% accurate, dar cu o acuratete de 99+% este de departe industry best.
    Depinde cum pui problema dpdv user care primeste bani prin YouTube: pierzi 1% sau castigi 99%?

    Despre partea de cabluri, recomand sa urmariti reddit.com/r/cableporn/ – se posteaza acolo zilnic astfel de poze.

      (Citează)

  3. like the new NSFW with cable pr0n :)) btw 6th pic its from RCS-RDS

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus