un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 12 septembrie 2016

12 Sep 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Tot eMAG anunță reduceri la produse Apple pe 16 septembrie, în showroom-ul din Crângași.

  7 comentarii

 1. sa tii aifonu pana in ultima secunda la 3600 de lei…cred si eu ca au ramas cu stocuri.

    (Citează)

  • Cred că-i practica standard să-i scazi prețul doar când vine cel nou. iPhone este printre puținele care își păstrează foarte bine valoarea în timp.

     (Citează)

  • da, numai ca diferenta intre ala de 16 gb si ala de 64 era pe emag pana mai ieri de 200 usd…cam de porc.

     (Citează)

 2. De ce te mai obosesti cu “reducerile” de la emag? Deja sunt obositori. Vezi LG G4 peste tot il gasesti la 1550-1600lei, iar la ei e redus de la 2600 la 1550. Pierdere de timp.

    (Citează)

 3. MacBook Pro 13″ 128GB – 5200 lei e un pret foarte bun. Nu stiu daca se merita datul din coate prin showroom sau un eventual stat la coada inainte de deschidere, cum s-a mai intamplat. Mai frumos ar fi sa aiba si doar 5 bucati in stoc.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus