un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Lângă Palatul Parlamentului se montează un tobogan acvatic lung de 330 de metri

23 Aug 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

4 comentarii

Un eveniment care s-ar putea să placă mai ales adolescenților și copiilor: pe 27 și 28 august, pe panta de lângă Casa Poporului, se montează un water slide lung de 330 de metri. Accesul la City Wave costă 35 de lei pentru câteva ore, banii includ un colac cu care să te dai pe respectiva pânză de apă. Accesul se face prin Piața Arsenalului, vizavi de Marriott, iar pârtia va fi pusă mai jos, la baza dealului.

Sunt câteva reguli pentru cum să te îmbraci. Văd că ideea organizatorilor este că oamenii se vor da îmbrăcați, condiția fiind să nu aibă haine ce s-ar putea rupe sau accesorii ce-ar putea zgâria salteaua, și să poarte în spate rucsacuri mici cu obiectele personale. Eu propun ca femeile să poarte tricouri albe.

Găsiți toate regulile pe site, iar copiii sub 14 ani trebuie însoțiți de adulți. Să vedem ce-o ieși. Eu mă aștept la un mare haos, e greu de controlat ce face fiecare pe pârtie, iar dacă unii se opresc sau se joacă pe acolo vor strica distracția pentru ceilalți. Pe de altă parte, de câte ori ai ocazia să te dai pe un tobogan de apă în paralel cu Palatul Parlamentului?

Nu uitați crema de soare, nu stați atâtea ore în soare puternic fără protecție.

via GIPHY

  4 comentarii

 1. mihnea danciu

  23/08/2016 la 3:30 PM

  hmmm panta are inclinatie suficienta, avem adulti+adolescenti+copii=sa vedem ce accidente vor fi :((

    (Citează)

 2. Prima oara am fost incantat de idee, pe urma, dupa ce am analizat putin situatia, lume multa, stat la coada, venit de la Ploiesti, parca nu mai eram atat de incantat de o tura pe topogan.

    (Citează)

 3. Sper să nu plouă ca azi, deși tot cald ar fi.

    (Citează)

 4. Astia sunt cretini cu acte in regula?! Daca le da drumul gramada la toti, amestecat adulti cu copii, pe cat punem pariu ca nu dureaza 10 minute pana la prima accidentare cu oase rupte???

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus